2 adt lüfer 1 adet kofana

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında avciibo1985 tarafından paylaşıldı.

1. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    okuma traventine65 surf okumacompressa cp 65 surf okuma compressa cp 80
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    Bu haftaki organizasyon yeri gizli yalın abimiz formdan -ycan-eren abimiz ve sineper85 kankam ile yapılan lüfer avında zargana ve starvit kullanıldı.yalın usta akşam ezanı ile birlikte iki lüferi enseledi gecenin ilerleyen satlerinde 1 det kofana da beni ziyret etti ve büyük şans.ben oltaların başında bile değildim eren abi eve kadar çıkmak zorunda kaldı bızde kankm ile oltaların aşında kalmış çok güzel bi vuruş eren binin oltada anı guzellıkte tasmala fakat kazanan lüfer oldu tam o sırada eren usta geldı olayı anltırken ibo senın olta dedı ben nerde oltalar nerde o heyacanla oltalar bır depar ve tsma gercı balık kendını tasmalamıştı bıle ve kazanan ben oldum 1 adet kofanayı da böyle aldık.daha sonrada sabaha kadar sayısız vuruş fakat uyanık lüferler bu hafta sanlıydı.haftaya yenı raporlar inşallah herkese rastgele.foto konusuna gelince avlak yeri ustalardan izin yok ...[​IMG]

Son düzenleme: 19 Ekim 2010
  2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    maşallah diyeceğim ama foto göremedim

3. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    av yeri belli olcak die ustalar izin vermerdi abi evde bi iki fot cektim fakat ta evde ekılen fotonunda burda evkı olmuyo yaa

4. mınık

mınık hüseyin

Favori Kamış:
    d.a.m
    Favori Makine:
    daıwa
    En İyi Avı:
    lüfer
    avlak yerinde kovanın içinde çekebilirdin neyse birdaki ava öyle yaparsın

5. ycan

ycan Yalın CAN

Favori Kamış:
    Shakespeare-Balzac
    Gecenin süprizi börekler oldu onu yazmayı unutmuşsun İbrahim :) , balık bahane ama muhabbet şahaneydi, Davuta (sniper85) selam burdan :)

6. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    ahbe abicim valla ya kusura kalma unutmadım desem yalan unutmusum yaaa çok çok özür bende bı konu acayaım dedım pşman oldum yaaa yorumlar keyifsiz foto yok die bende evde bı ıkı çektim eklerim yarın artık

7. ycan

ycan Yalın CAN

Favori Kamış:
    Shakespeare-Balzac
    Boşver böreği ben takıldım öyle :) , ister koy ister koyma fotoğraf, bende yazıyorum ara sıra ufak rapor heralde fotoğraf şart raporlarda. Takma kafana, ben çekmiyorum balık fotoğrafı, çekerim salı-çarşamba taze fotoğraf yollarım sana. Bu hafta sonu bir toplantım var, iptal olur inşallah bende sizinle sabahlarım, mangal işi bana ait sabaha kadar yanıcak, siz yakalayın ben pişiriyim.

Son düzenleme: 18 Ekim 2010
  8. deePblue

deePblue na

Forumdaki bu yer konusu hassaslığı gözlerimi dolduruyor..
    bu yüzden foto bile göremiyoruz çok ilginç.
    konu hiç açılmamalı böyle durumlarda...bence

9. TheRasputiN

TheRasputiN Doğu Murat

En İyi Avı:
    Hangi Birini Sayim ?
    Bide amatör avcı mevzusu burda dikte ediliyordu. sirküler hastası abiler konu kilit diyeceğine paylaşımcı olurlarsa seviniriz. Nedir bu saklama mevzusu. OLTA
    BALIĞI BİTİRMEZ. Amatör avcılıkta bilgi paylaşımı 1. sırada olmalı. ister mera
    olsun ister alet edevat olarak. Bence şahsım adına konuşuyorum ; Bilgi sakla-
    mak çok yanlış. Amatör ruhuna aykırı bence. Bu arada Av için tebrikler 2de
    yakışıklı foto koysaydınız EN AZINDAN EVDEKİ TEZGAHIN üzerinde Çekilmiş
    cinsten ;) Tebrikler.

10. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Bende bunun tam tersini dusunuyorum.
    Trol,girgir,tiriviri,vs,,,, gibi illetlerin yani sira bir dusun Turkiyede 15 milyon olta balikcisi (kafadan)her avinda 30-40-20 balik alsa , yil sonunda dusunsene kac trol gemisi yapacagini ....
    Ikincisi bence de avlak yerini saklamakla en iyisini yapiyor.Ozel mesaj ile guvendigi,tanidigi insanlara soyleyebilir.Fakat konu icinde bunu soylerse o zaman misafirler gorebilirler ve hatta forum icindede mutlaka bohcacilar vardir.
    Yanlis anlama bu yazdiklarimi seninle munakasa icin degil sadece bende bu sekilde dusundugum icin soyluyorum.
    Rastgele...

11. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    hocam şimdi bana özelden soran arkadaşlara tanıdıklarıma paylaşıyorum öyle insanlarvar kı nerden bileyim oltacı olduğunu biz orada balık tutarken abartısız 15 20 tekne ağ gezdiryo hemde 20 30 metre önumuze oltalara takıyo ve çok kavga edip keyfimiz kaçtığı oluyo balığı ışık tutarak anyak yapıolar ben burda paylaşsam blkı bı çok ağcı öğrenecek sebep bu be gereken oltayı yemi tekniği paylaşmışım yeri de kendleri beğensin biz sirkü hastası değil kurallara uyan balıkçılarız

12. ycan

ycan Yalın CAN

Favori Kamış:
    Shakespeare-Balzac
    Birde şöyle düşünün,ben bir yerde balık tutuyorum, sakin sessiz yerleri tercih ediyorum, geceleri tek başımayım rüzgar deniz yıldızlar dinleniyorum keyif yapıyorum, doğaya saygım var en ufak çöp bırakmıyorum, insanlar merak ediyor soruyor bende söylüyorum , şurada tuttum, şuradan gidebilirsiniz diye, zaman geliyor benim sessiz sakin doğaya saygı duyup av yaptığım yerde, olta atacak yer kalmıyor, önemi yok herkez keyfine baksın, AMA benim tertemiz doğam denizim, avlak yerini paylaşmamdan dolayı çöplük alana dönüyor ise, bundan sonra kimseye söylemem, çünki benim iyi niyetim yüzünden güzelim doğa çöp oluyor insanlar yüzünden,

İnsanlara paylaşıyorsunuz, iyi güzel, güzel bir yer daha sonra ,bir kaç araba, 5-6 adam mangal rakı müzik sonuna kadar, gecenin körüne kadar, rakı bira şişeleri kırıyorlar kafaları güzel kayalarda, ben işten çıkmışım dinlenmek amaçlı balıktayım gecenin köründe, sinirden kuduruyorum, gündüz aileler geliyorlar piknik yapıyorlar, sonra çöpler duruyor, daha geçen gün olta attığım yerde bir gün arayla çocuk bezi buldum. Cam kırıklarını çöpleri saymıyorum bile.

Daha çok şey yazılırda, siz olsanız paylaşırmısınız bu güzel doğayı.

13. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    hassas olmakta haklı sebebimiz var kardeş nerden bileyim ben burda herkesin oltacı olduğunu bohçacıların olmadığını

14. modena

modena

yalın yazdıkların çok doğru...kimseden de kendimiz gibi olmasını bekleyemeyiz...aynı sıkıntılar hepimizde var...gürültü alkol kırılan şişeler uyarmaya kalksan derdi ayrı sarhoşluk başa bela...ama arkadaşlara hak vermek gerek raporda en azından kova içinde iki balık olsa daha renkli olurdu...

ancak yapılan bir av var...tebrikler arkadaşlar...

15. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    BUYRUN ARADAŞLAR FOTOLAR av yerı dediğimgibi fotolar evden kusura bakmayın

16. sniper85

sniper85 Davut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Onu hâlâ arıyorum...
    Çok teşekkür ederim Yalın abi. gerçekkten gece boyunca tek bir vuruş bile almadan sabahı etmiş olmamın hiç bir önemi yok desem de önemi var tabi olmaz olur mu(?) :) ama yine de çok güzel bir geceydi. Hele ki o börekler geldikten sonra yemişim kofanasını lüferini. Yapanın ellerine getirenin ayaklarına sağlık Yalın abi. İnşallah en kısa zamanda bi organizasyon daha yaparız. Mesela ben yarın akşam saat 08:00-09:00 gibi bizim mekana bi uğramayı düşünüyom. eğer sen de müsait olursan haberleşelim Yalın Abi.

17. Goldarrow

Goldarrow FATİH ALTINOK

Favori Kamış:
    EUROSTAR CARBON TOLEDO 3.90
    Favori Makine:
    zamanla daha iyisi olacak
    En İyi Avı:
    henüz yok (lüfer 600 gr)(sazan 1 kg)
    İbo tebrik ederim kardeşim sen kımseye kulak asma elıne koluna kamısına mısınana ıgnene sağlık.Bu arada Eren abı senı baya kıskanmışhaberin olsun bugunden beri anlatıp duruyo avlak benım yer benım hersey benım o yakaladı dıye :) saka bı yana ıyı olmuş seytanın bacagı kırıldı bu hafta sonu yıne aynı yerdeyız ısallah.

18. ycan

ycan Yalın CAN

Favori Kamış:
    Shakespeare-Balzac
    Turgay o kadar doluyumki o etrafı çöpe çeviren insan müsvetteleri konusunda inanamazsın,

Ben siteye yeni yazmaya başladım, bütün siteleri takip ederim yıllardır ama yazı yazmazdım, , yakaladığım balıkların fotoğrafını çekmek gibi bir alışkanlığım yok , ilk defa geçen yakaladığım (acemi spinci olarak)bir levreğin fotosunu çektim, birde bu son lüferlerin, oda facebook da arkadaşların canı çeksin biraz muhabbet olsun diye :) , yani anlatmak istediğim öyle fotoğraf çekeyim yayınlayayım gibi bir alışkanlığım yok, bana göre ben yazıyorsam doğrudur mantığı var yani :) , kusura bakmasın kimse, saygılar.

19. ycan

ycan Yalın CAN

Favori Kamış:
    Shakespeare-Balzac
    Valla Davut senin kamışa lüfer takılıncaki halin geldi aklıma :) , afiyet olsun ya bir dahaki organizasyona söyleriz hanıma gene yapar :) , ben bu hafta çok yoğunum yarın akşam işim var, çarşamba akşamı kaçabilicem diye tahmin ediyorum, ararım seni haber veririm, belki hafta sonu bir akşam yine yaparız birşeyler.

Son düzenleme: 19 Ekim 2010
  20. MehmetAliYILDIZ

MehmetAliYILDIZ Mehmet Ali YILDIZ

Valla Yalın Bey Haklısınız. Dediğiniz yerleri ve giden insanları o kadar iyi biliyorum ki gözümde canlandı.
    Maalesef gerçeklerden kaçmak için biraz gizem gerekiyor.
    Selamlar,