2.Bursa Organizasyon Duyurusu(Fıstıklı)

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında mallaca tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit

(Resmin altındaki koordinatlar sizi avlağa götürecektir.)

Burası avlak yerimiz.Tuvalet mevcuttur.Denize girilebilecek güzel bir plajı var.
    Kamp yerinde masa-sandalye-yiyecek-içecek-çay vs.imkanları vardır.Giriş araba başına 10 tl idi.Ama kamp sahipleri görüşülüp tek fiyat alınacaktır.Daha erken olduğu için ayrıntıları sonraya bırakıyorum.Yer olarak kararlaştırırsak gerisi kolay.

Bursa Gemlik dört yoldan 1,04 km ileride Bursa çıkışa göre sağda Armutlu tabelasından girildiğinde (Resim 3) bu yol sizi Fıstıklıya kadar götürecektir.Zaten Gemliğin içinden değilde bu Armutlu sapağında girerseniz,merkezlere girmeden dağ yolundan Küçük Kumla-Büyük Kumla-Narlı-Kapaklı-Fıstıklı devamıda Armutlu dur.İstanbuldan gelecek olursa Gemliğe dört yol ışıklarına girmeden sağda Armutlu girişini göreceksiniz.

Yalovadan gelişi tam olarak kestiremedim.Daha sonra onu da eklerim.

Balikavi.net tabelasını fıstıklı avlak girişinde göreceksiniz.Karayolları Fıstıklı tabelasından 500 mt geride giriş var)

Bursadaki arkadaşların zaten bildiği yer olduğunu en azından tariften sonra Bursalı arkadaşların anladığını düşünüyorum.Dışarıdan gelecek arkadaşlar ise irtibat kurmaları halinde belirli bir noktadan alınarak avlak yerine getirilebilir.

Temmuz ayında muhtemelen 24 Temmuz da org.günü olabilir.Cumartesi günü saat 16.00 dan itibaren org.yerine intikal başlar.Zaten akşam saatinde 4-5 aile çadırından başka bizim gibi amatör avcılar olacaktır.Sahil büyük olduğu için herkese yer var :)

Mangal,yiyecek içecek temini daha sonra kararlaştırılacaktır.

Hedef av öncelikle mırmır sonrasında eşkine,ispari(büyük),gelincik sabahında ise zargan olacaktır.

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=14214

Bu linkten daha önce bu avlakta yaptığımız avı ve avlak yerini görebilirsiniz.

Bursalı arkadaşlar Haziran aylarında mesajlarla konuyu yukarıda tutmak faydalı olacaktır.Bu arada özelden org.katılacaklar ve görev almak isteyenler bana ulaşabilirler.

Bursa dışından özellikle Sennur Bacımızı ,Engin,Serbülent,Özgür ve Ercan arkadaşlarımı bekliyorum.Diğer dostlarıma da kapımız sonuna kadar açıktır.İlk org.da İzmir-Ankara dan arkadaşlarımız katılmışlardı.2.Bursa org.da inşallah ilkinden daha katılımlı ve mükemmel geçer.

Allah mahçup etmesin inşallah.

Son düzenleme: 29 Nisan 2010
  2. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    şimdiden hayırlı olsun. daha bir hayli zaman var, katılmak, siz değerli dostlarla tanışmak için elimden geleni yapacağım. umarım yüksek katılımlı, keyifli bir organizasyon olur :)

3. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    abi inşallah müsait olabilirsem gelmek isterim :)

4. lapinavcısı_bursa

lapinavcısı_bursa abdullah

En İyi Avı:
    1,8kg karagöz
    Merhaba Halil.
    Bu şekilde bi organizasyona emek verdiğiniz için sizi kutlarım. İnsallah güzel bir organizasyon olur.
    Nasip olursa bu haftasonu ben o mekanda avlanacağım. Birde organizasyon gözüyle bakarım etrafa....

5. fish founder

fish founder Özgür

Güzel bir organizasyon haberi,kısmeti ve katılımcısı bol olacaktır kanımca,

çok büyük bir terslik olmadığı takdirde bu güzel organizasyonda yer alacağım,
    zaten gelebilir isem yanlız gelmem katarım yanıma muhakkak bizden birilerini :)

6. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:

İzlenimlerini bana da aktarırsan sevinirim.Bu arada tel.no bana özel den bildirirsen listeye eklemek isterim.

İnşallah terslik olmaz.Sizlerin katılımı ile çok ama çok zevkli bir org.olacak.İstanbuldan çıktım mı Fıstıklıya ulaşman 3,5 saati geçmez.İstanbul içinde 3,5 saat çok alışık olduğunuz bir süre sanırım :)

7. KonuşanBalık

KonuşanBalık Zümra

Favori Kamış:
    muhtelif
    En İyi Avı:
    zargana 1,25 m
    bir kaç ek bilgi de benden..,

fıstıklıya ulaşmak için yalova istikametini kullanacak olanlar; yalova - termal yolunu takip ederek, çınarcık-esenköy üzerinden armutluya ulaşabilir ve oradan 7 dk da fıstıklıya geçiş yapabilirler. (Yalovadan Fıstıklıya ulaşım süresi toplam 2,5 saat)

araçsız gelecek olanlar için ise; istanbul üzerinden gelecekler yenikapı ve bostancı dan her gün bir kaç kez armutluya ido seferleri mevcut. armutludan fıstıklıya ise minibüs vs. gibi toplu taşıma araçları var. (Toplam ulaşım süresi 1 saat 45 dk)

bursa üzerinden araçsız gelecek olanlar ise;

alternatif 1: bursa merinosdan gemlik otobüslerine binip (10 dk bir kalkmaktadır) , gemlik terminalinden saat başı kalkan fıstıklı minibüsüyle ulaşabilirler.(TOPLAM ULAŞIM SÜRESİ 2 saat)

alternatif 2 : yaz aylarında bursa belediyesinin düzenlemiş olduğu gezi gemileriyle her sabah mudanyadan-armutluya deniz üzerinden ulaşabilirler. armutludan yine toplu ulaşımla fıstıklıya geçiş yapılabilir. (TOPLAM ULAŞIM SÜRESİ 1 saat)

kullanabilirler.

Bereketli avlar.. (Nasipse bizde o tarihde eşimle (lapinavcısı_bursa) birlikte orada oluruz..)

8. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Teşekkür ederim.Değerli bir paylaşım olmuş.Yanlız olmadığımı hissettim eşiniz ve sizin sayenizde.Organizasyona bayan katılımı olursa daha da neşeli geçiyor.Benim eşim,siz,eğer gelirse Şennur hanım ve diğer bayan arkadaşlarımızla daha kaliteli bir org.gerçekleştiririz inşallah.

Bursadan katılacak arkadaşlarla org.tarihi yaklaştığında Kültürparkta buluşma gerçekleştiriyoruz.Orada ayrıntılar konuşuluyor.Ortak kararlar alınıyor.

Belirli bir sayıyı yakalarsak arabasız olanlar için veya hepimiz Minibüsle gidebiliriz.

Ama arabalı sayısı yeteceğini düşünüyorum.Arabalı olanlar anlaşıp arabasız olanları alırlarsa sorun kalmaz.

Bu da Bursanın ilk organizasyonunun resimleri
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=16391

9. simendifer

simendifer Sennur

Hayırlı olsun arkadaşlar. :) Hazırlıklara şimdiden başlanıldığına göre güzel bir organizasyon olacağa benziyor. :) Ayrıca davet için de teşekkürler. Henüz çok uzun bir zaman var ama muhtemelen biz de orada olacağız. ;):)

10. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    "3. Türkiye Buluşması" mı düzenleniyor yoksa? :)

11. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    İnşallah öyle olur.Yerimiz var :)

12. gokseloguz

gokseloguz goksel oguz

müsait olursam kesinlikle geleceğim.

13. simendifer

simendifer Sennur

Liste yapalıııım... Daha çok zaman var ama olsun, liste yapmak keyifli oluyor. :p Nerde bu organizasyon konusunun sahibi, heeeyyy, teeeyyy. :)

14. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Burdayım.Burdayım... Gelen genel istek üzerine Hazirana çekebiliriz tarihi.Bursa organizasyonu özlemiş.

1) Barış (Mallaca)
    2) Güvenç (İhtiyar Balıkçı)
    3) Ömer Abi (Activist)
    4) Doğu (Alabora21)

Haydi Bursa haydi İstanbul.....

15. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos
    Çok teşekkr ederim barış abi Ekledin hemen beni de :D UzuN zamandır derin1 uykudaydı bu organizasyon işi. Umuyorum bu güzel 1 organizasyon olacak :) Barş abi Geçen seneki gibi genel kadro toplanıp hepberaber bu konu üzerimde biraz kafa patlatalım. açıkıları değişik fikirleri önerileri alalım ortalama 1 plan yapalım hep beraber.

16. lapinavcısı_bursa

lapinavcısı_bursa abdullah

En İyi Avı:
    1,8kg karagöz
    Ctesi aksamı organizasyon mekanına gittim. kumsal sahili ve fıstk çamları altında keyif yapmak çok güzel olur. isteyen kumsaldan mırmıra dener isteyen az ileride liman kayalıklarından eşkina karagöz ispari hatta levreğe dener.

Organizasyonu biraz erkene çekmemiz daha güzel olur diye düşünüyorum. Biaksilik olmazsa Organizasyona eşimle birlikte katılırm....

17. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Organizasyonu Hazirana çekmeyi düşünüyoruz.Fakat Bursa grubu toplanması gerekiyor.Arkadaşlar Bursa grubuna cepten mesaj gönderdim.Lütfen konuyu aşağı çekmeden Bu hafta sonu parkta buluşalım.Tekliflerinizi bekliyorum.

18. ALABORA21

ALABORA21 Doğu Murat Gözsüz

Favori Kamış:
    wmc ,d.a.m ,shimano,mustad,raphala
    En İyi Avı:
    117 KİLO orkinos

İsabetli bir karar olmuş. Hem en azından herşey hazır olacak organizasyon gününe. Barış abi özelden sana yeni numaramı atacam ondan bana 7/24 ulaşabilirsiN. 2. Arkadaşlar lütfen özellikle bursalı avcılar LİSTEYE isimlerinizi
    yazdırın ki ortalama 1 sayı çıksıN !!!

19. yucelsavan

yucelsavan yücel savan

Favori Kamış:
    remixon hurricane 270
    Favori Makine:
    okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    levrek 1.9 kg
    dostum özelden tel numaramı gönderdim.
    tarih kesinleşirse bizde kendimizi ona göre hazırlarız.
    şimdiden heyecan sardı..
    eşler geleceklerse bende hanımı getiririm..

yücel savan
    ihsaniye / bursa
    08/09/1973

20. sky54

sky54 YÜCEL

Favori Kamış:
    henüz Yok
    Favori Makine:
    Ama Olacak :)
    En İyi Avı:
    1Kg aynalı sazan
    İmkanlar kısıtlı olmasa bende gelmek isterim tabi ama istanbuldan bursaya arabasız gitmek biraz zor olur onca takım falanda Var :(:(

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.