2.bursa Organizasyonu Yer Değişikliği

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında mallaca tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Arkadaşlar;

İlk org.yeri belirlenirken şu anda bahsedeceğim aşağıda avantajlarını yazdığım tesisi sahiplerinden izin alamadığımız için bu seçeneği ekarte etmiştik.

Bu gün rica minnet en sonunda kabul ettiridim.Hasan (dimboz) ve ben bugün Kapaklıdaydık.Uzun müzakereler sonucu :) çevre temizliğinde dikkatli olunmak kaydı ile (zaten bundan eminim) bu tesislerle anlaşmış bulunmaktayız.Bu değişiklikten haberi olamayacaklar olabilir diye ayrı konu açtım.Org.da isimleri bulunan herkezi de telefonla arayacağım.

Yeni tesisin avantajları;

*Tuvaletler daha modern,fayans kaplı ve temiz.
    *Giyinme ve soyunma kabinleri mevcut.
    *Gerek içme suyu gerekse kullanma suyu imkanları daha geniş.
    *Sahil çok temiz ve kendine özel plajı var.
    *Büyük bir kantini var.Burada 24 saat çay servisi yaptırmak üzere fiyatta anlaştık.
    *Bir görevli sabaha kadar bizimle kalacak ve ihtiyaçlarımızı karşılayacak.(Çay servisi dışında kantinten alınacak cips,çerez,dondurma vs.org.ücretine dahil değil)
    *Kamp kurulacak yer tamamen çam ağaçları altında olacak.Googlearth görüntülerinden de anlaşılacağı üzere çam ağaçlarının önü özel plajdır.
    *Masa ve sandalye kiraya veriliyor.Sandalye sıkıntımız olmaz.Masa olarak da org.ekibi olarak 4 masa kiralayacağız.Uzunlamasına birleştirdik mi baya büyük bir masa elde edeceğiz.
    *Bursaya daha yakın.Yeni org.yerimiz eskisine nazaran 8 Km daha yakın.
    * Özgürcüm Narlı-Kapaklı arası 5 Km :)
    *YANLIZ PAZAR SABAHI 9,30' a kadar izin alabildik.Pazar günü en kalabalık oldukları saat olduğu için 9,30 dan sonra kalacaklar araç başı 10TL ödemek zorunda kalacaklar.
    *Hedef avımız arasına kalkan da eklendi.Bildiğiniz üzere Hasan arkadaşımız yaklaşık bir ay önce yeni org.yerimizde kalkan almış ve geri iade etmişti.
    *Tahmini org.ücretini bu hafta hesaplayacağım.Yanlız hesapta yanılmamak için gelemeyecek arkadaşlar org.tarihinden 3 gün önce bize haber vermeleri gerekmektedir.Malzemeler belirlenen sayıya göre alınacak.Tahmini ücret 20-25 TL civarı olacak.Bu ücreti aşmayacak.

Bu değişiklikten dolayı özür diliyoruz.Fakat siz dostlarımızın menfaatine olmasaydı kesinlikle böyle bir değişiklik olmayacaktı.

2. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Okuma Epix v2 3.90 3parça ..-Filstar 3.60 3lb 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma power lıner 860 - Filstar carp Runner mg60
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    Halil abi burası fıstıklı mı ? Benim geçen sene tatil yaptığım yere çok benziyorda.. Eğer fıstıklı ise zıpkın kullanan abilerim varsa mutlak ama mulak götürmelerini tavsiye ederim...

Son düzenleme: 28 Haziran 2010
  3. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Burası Kapaklı. Zaten zıpkıncılar devamlı uğrar.

4. yucelsavan

yucelsavan yücel savan

Favori Kamış:
    remixon hurricane 270
    Favori Makine:
    okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    levrek 1.9 kg
    bu değişikliği okuyup kabul eden arkadaşlar buraya yazarsa bizde kimlere ulaşabildiğimizi anlarız..

5. neon78

neon78 seyit

abi her işte bir hayır vardır bence yeni yer de organizasyon daha iyi geçeçek, bu arada bu organizasyonun olabildiğince verimli ve katılımcıların daha rahat edebilmesi için gösterdiğiniz çaba içinde şahsım adına teşekkür ederim

6. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Estafurullah.Hepimiz bir birimizin dostuyuz.Dostlar bir biri için bu şekilde çırpınır.Tek başıma ben değil sizlerinde özellikle de Hasan,Yücel,Güvenç dostlarımında çok emeği var.

7. dimboz

dimboz hasan

sevgili arkadaşlar Mallaca'nın da belirttiği gibi yeni yer gerçekten lokasyon olarak ve avlak olarakta verimli bir yerdir.haritaya yukarıdan baktığımızda çamlığın sağ tarafında kalan bölgenin dibi kayalıktır dolayısıyla ciddi manada ispari merasıdır.
    Tam ön tarafta kalan bölge ise kumluk alandır ve kalkan, mırmır,kırlangıç bulunmaktadır.
    Yeni yerimiz hayırlı olsun organizasyonumuz keyifli, iğnelerimiz keskin avlarımız da bereketli olsun inşallah...

8. yucelsavan

yucelsavan yücel savan

Favori Kamış:
    remixon hurricane 270
    Favori Makine:
    okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    levrek 1.9 kg
    sanırım bu yeni yerde sohbette balıkta şahane olacak !!

sabırsızlanmaya başladım yahu :)

9. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Gerçekten plajı olsun,çam ağaçlarının altında piknik ortamı olsun,tesislerin güzelliği olsun herkesin çok memnun olacağı bir yer.

10. molgun

molgun Mustafa OLGUN

En İyi Avı:
    Mırmır
    Hay Allah ben de sürekli bu tip mailler yazıyorum kusuruma bakmayın, bütün amacım sizlerle birlikte böylesine güzel olacağına inandığım bir organizasyonu kaçırmamak. Belki dikkatlerden kaçtı belki de dikkate alınmadı diye bir konuyu belirtmek istiyorum. 10-11 TEMMUZ 2010 tarihinde lisans mezunları için yapılacak olam Memurluk sınavı olacak. Bu durumda organizasyona katılacak olan arkadaşlarımızdan veya ailelerinden bu sınava katlıacak olanlar için, organizasyona katılmak biraz sıkıntı olacak diye düşünüyorum, ki ben ve beraberimde gelecek olan iki arkadaşım ile birlikte tamamem organizasyonun heyecanına kapılarak atlamış olduğumuz memurluk sınavına, kimi kendisini kimi ise eşini götürmek zorunda olduğumuzdan dolayı siz üstadalarımızdan, daha organizasyona zaman var diye böylesine bir küstahlık cesaretini bulabiliyorum kendimde ve organizasyona katılacak olan arkadaşlarımında büyük aflarına sığınarak, organizasyon tarihi bir hafta gibi bir sapma ile ilerki tarihe yani 17 Temmuz 2010 tarihine ertelenebilinir mi?

11. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Estafurullah.Tabiki fikrinizi söyleyeceksiniz.Bildiğiniz gibi Özgende yapmış olduğumuz toplantıda en uygun tarih olarak 10 Temmuzu kararlaştırdık fakat bu tarihi belirlerken memurluk sınavını takdir edersiniz ki düşünemezdik.Org.düzenleme komitesi olarak adlandırabileceğim bu gruba en uygun tarih buydu.Eğer başka bir tarihe alırsak bu organizasyonu yönetecek olan kemik kadro maalesef bu organizasyona katılamıyor. En azından kendi adıma söylüyorum.

Fakat organizasyona katılacak olan arkadaşlarca genel kabul 17 Temmuz olacaksa tabiki saygı duyarım.Gruptan başka bir arkadaşıma bu görevi gönül rahatlığı ile devredebilirim.

O zaman herkez burada tarih olarak fikrini belirtsin.Yine org gününe kadar elimden gelen her türlü desteği veririm.Sadece aranızda olamam.

Gönüller bir olsun yeter.

12. kedi

kedi kazim

Favori Kamış:
    Okuma
    Favori Makine:
    Okuma
    Orgz. yeri değişikliği bilgisini aldım. Herhangi bir sorun yok geliyorum.
    Tel. faturasını yatırmayı unutmuşum. :) bana bu gün ulaşamaya bilirsiniz.
    Tarih değişikliği konusunda eğer ki değişirse malesef katılamıcam.
    bu tarihe göre planlarımı yaptım.

13. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Organizasyon tarihine karar vereli baya bi zaman olduğu için tüm dostlarımız bu tarihe göre işlerini ayarladı.Tarih ayni kaldıktan sonra yerde pek problem olmaz ama tarih biraz sıkıntı yaratır.

14. molgun

molgun Mustafa OLGUN

En İyi Avı:
    Mırmır
    ilginiz için teşekkürler... Kemik kadro aramızda olmadıktan sonra organizasyonun çok da keyifli geçeceğine inanmıyorum. Tüm planlar bu tarihe göre yapılmış ise bizede, o keyifli anları siteden yorumlarını okuyarak haz almak kalacak. ama son 3-4 güne kadar ismimizi listeden silmemenizi rica ediyorum.

15. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Kemik kadro olmasa da diğer arkadaşlarım bizleri aratmazlar buna eminim.Fakat tarih önceden belirlendiği için listenin yarısından fazlası kendini bu tarihe göre ayarladı.Bu nedenle değişiklik durumunda yarıdan fazlamız katılamayacaktır.

Yerimiz çok güzel bir yer.Plajıyla deniziyle,avlak yerlerinin çokluğu ile gerçekten gidilebilecek,hafta sonu tatilini geçirebilecek en mükemmel yer.
    Gelecek arkadaşlar pazar günü de kalmaya devam edeceklerine inanıyorum.

Bu nedenle tarih konusunun değişmemesi gerekliliğini takdirlerinize bırakıyorum.

16. molgun

molgun Mustafa OLGUN

En İyi Avı:
    Mırmır
    Haklısınız bir an bencilce bir düşünce oldu benimkisi, tamamen kendimi düşünerek diğer arkadaşlarımızın katılımlarını berteraf ettim. Gelebilmek ve aranızda olabilmek için elimden geleni yapacağım Allah izin verirse. Ama az öncede belirttiğim gibi lütfen son 4 güne kadar listeden ismimizi çıkarmayınız. Teşekkürler....

17. mallaca

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    İsminizi siz istemedikten sonra silmem.Son üç güne kadar tabi.Sizi muhakkak aramızda görmek isteriz.Çok güzel bir org.olacak inşallah.

18. tanertasarim

tanertasarim TANER

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    TURNA, MIRMIR.
    Her şeyin Hayırlısı.

Seyit arkadaşıma katılıyorum Halil abi. Her şeyin Hayırlısı. Göstermiş olduğun üstün gayretlerin için teşekkürler. Üstüme düşen varsa yapabileceğim bir görev hazırım abi. Görüşmek dileğiyle......

19. yucelsavan

yucelsavan yücel savan

Favori Kamış:
    remixon hurricane 270
    Favori Makine:
    okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    levrek 1.9 kg
    Gerçekten tarih konusu artık kemikleşti , bu saatten sonra değişecek tarih katılımın en az yarısını etkiler. Belki devlet memurluk sınavını erteler :)

20. cesurh

cesurh Cesur

Bursa organizasyonunuzu iç çekerek takip ediyorum.eminim çok güzel olucak keşke Ankaradanda bi katılım olsada bende gelebilseydim.bu organisazyonda emeği geçen tüm amatör balıkçı abilerime kardeşlerime sevgilerimi sunuyorum

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.