merhabalar arkadaşlar kuşadasından sevgilerle çalışdığım yerin hemenkarşısında bi bakkal abi vardı onunla sabah 6,5 için sözleşmiş ve sürekli balığa gittiğim yere gidecektik ama gel gelelim ikimizde uyuya kaldık.saat 10 da kalkmışım yatakdan hazırlan et eyle derken saat oldumu 11. çıkmadan önce dolapda nerden baksak 20 gun önce hazırladığım sardalyalarıda adım hani dedim ruzgar istediğim gibi olmassa üst değil dip atarım die giderkende yoldan bi ekmek aldım belki rüzgarda açığa alır die üst olatayı ama avlaga vardığımızda rüzgar denizden estiği için dip attım tek iğne oltanın digerinide 3 saçaklı yaptım taktım sardalyaarlı beklemeye başladım.diğer taraftanda zargana salması yapmak için zargaa yakalıyorum.ama ne gelen var ne giden ortada hiç zargana yok tek iğne olan oltayı bi çekeyim dedim çupra arkasından geliyor aldım ilk çuprayı sonra ordan bi abi kalamarı gösterdi kalamar zokası attım ama gelmedi.kalamarı bırakıp levrek yakalamaya döndum ortamda 4 tane trofe levrek gezmeye başladı ama ne sahteye nede ısparoz a bakmadı derken ikinci çuprada geldi.levrek için bakarken sağa sola kenarda bi kalabalık oluştugunu gördum bi bakayım dedim belki levrekdir yakalarız die ama başka bir kalamar kennera gelmiş yakalama çalışıyorlar sahte ile ,bizim eleman da oralı değil gittim çarpmayı aktım ikinci atışda aldım kalamarı. çupranın birisini oraya gelen bir arkadaşa verdiğim için resim çekemedim kalamarıda yapmasını ilen bi abimize verdik ama bir iki lokma ayırması için söz aldık.
Avınızı ve kararlılığınızı tebrik ederim.Yanlız kalamarı almış olmak için çarpma kullanmasanız daha da keyifli olurdu gibime geliyor.Neyse yine tartışmaya yol açmayayım.Tebrik ederim.
bende halil arkadaşıma katılıyorum çarpma banada ters geliyor bence avın dışına çıkılıyormuş gibi neyse muhammed çupralar için tebrik ediyorum
Cupra avin icin amator balikcilik diyebiliriz. Fakat kalamar...? Herhalde bir daha yapmazsin degilmi kardesim? Sana amatorce avlarinda Rastgele
teşekkürler arkadalar. çarpma çok ihiyat olmasaydı kullanmazdım ama gitmesi için baya bi bekledim.hayvan gitmeyince dedim belkide beni bekliyor diye kullandım.bu buyuk ihtimal daha önce hiç kalamar tatmamış olmamdanda kaynaklanıyor olabilir.bi dahakine zoka ile yakalamaya çalışacağım. turgay abi gezmek amaçlı mı yoksa avlanmak amaçlımı ada ziyareti.