evet arkadaşlar abilerim, 2000.mesajıma balık raporu ve hatta levrekle girmek isterdim ama nasip olmadı, sizlerle tanışalı 2 yılı aştı ve 2.dalyayıda tamaladık. işyerindeki arkadaşlarımla güzel bir geçirelim dedik ve soluğu boğazda aldık. işyerinde meraklı olan arkadaşımada olta atmayı öğretmeye çalıştım. baba oğul denemelerde bulundular ve sen nekadar sabırlıymışsın dediler, herşeyin göründüğü gibi olmadığı anladılar ve muhabbeti bol bir gün geçirdik. mangalın başından kalkmayan cahit abime buradan teşekkürlerimi gönderiyorum. işin ilginç kısmı ise bir birini görerek ağçeviren balıkçı tekneleri oldu. kıyıya 30metre kadar yaklaştılar. 15 dakika içinde 4 tekne ağ ile cevirdiler. hepside boş döndü.
Balıksız raporda güzel oluyor. Hatta işin içine zaten mangal girince ben balığı unutuyorum. Keyifli bir gün olmuş Hakan
Güzel, keyifli fotograflar Hakan. Balık çıkmasa da güzel bir aktivite olmuş. Nice güzel avlarınız olsun.
Hakan bu sene sezon bitti gibi benim pek umudum kalmadı.Artık önümüzdeki sezona hazırlanacaz,inşallah bu seneki gibi olmaz.Birara ayarlayalım da beraber av yapalım.Sağlıcakla kal dostum...
Hakan abi belki balık çıkmamış ama fotolardan görünen o ki gün yinede çok güzel geçmiş keyfiniz bol olsun :thumb:
Balık olmasa da çok keyifli dakikalar geçirmişsiniz Hakan abi ne yapalım bu sene biraz bereketsiz geçti benim açımdan ama buna da şükür. İnşallah daha bereketli ve bol balıklı senelerimiz olur.:thumb: İyi günler.
Balık olmasa da nice dalyalara kardeş, yeter ki can sağolsun. Muhabbet tavan yapmış, daha ne istenir? Hele ki ava çocuk götürmek o av gününü kutsar.mrsparkle
İmrendim vallahi. Çok keyifli vakit geçirmişsiniz belli ki. :thumb: Boğazda böyle tenha ve temiz bir köşe bulmak kolay olmasa gerek... Daha nice binlere Hakan, bereketli avlara inşaallah...
Hakan kardeşim, her ne kadar yüz yüze tanışma fırsatı bulamasakta, yazdığın güzel raporlar ve mesajlarınla bizde seni tanımaktan çok memnun olduk. Ortam gerçekten on numara imiş, boğazda böyle güzel manzaralı bildiğim bir tek yer var, Anadolu yakasının en kuzeyinde bir yer
isa abi merhaba, siz değerli büyüklerimin taktirini almak benim içinde büyük bir memnuniyet, boğazda güzel mekanlarımız var ama bukadar sakin olmuyor, tahmin ettiğiniz bölgedeydik hem balık olmaması hemde havanın soğuk olması sebebiyle buralar şuan için sakin iki ay sonra bular aile ve cocuklarla dolu olacak. rasgele