bayramın 3.günü,havanında güzel olması sebebiyle,4 kişi(ben,babam,dayım,dayıoğlu)balığa gitmeye karar verdik.yol üzerinde istavriy yemliğimizi aldık.belediye evleri,kayıkçıların arka tarafına doğru yol aldık.ancak belediye evlerinde yer bulamadık.doğuparkın oraya gittik.ilkten yarım saat bandırma vapuruna yakın tarafta attık.ancak balık vurma bile vurmadı.daha sonra yer değişikliği yaparak,25 metre elektornik saatin oraya doğru kaydık.ilk yarım saat çok güzel balık vurdu.7 tane aldık.daha sonra rüzgar başladı ve akşam 7 e kadar hiç balık yapmadı.akşamda 3 tane aldık.toplam 10 balıkla günü tamamladık.balıkın sürekliliği yok.zevk vermiyor.umarım ilerleyen günlerde,daha verimli ve randumanlı paylaşımlar yaparız. av:14.00-20-00 2 ekim klasik dip mantar-folyo kaplama. resimler biraz kalitesiz çıkmış.çaprazdan foto çekince sanki küçükmüş gibi gözüküyorlar..normalde çinekoplar yemek kaşığı uzunluğunda...
onur abi tebrikler bende bu akşam balıkta idim ama sadece 2 tane iri lüfere yaklaşmıştı artık sarı kanat aldım 2 tanede iri istavrit siz gene bereketli av geçirmişsiniz Afiyet olsun
bugunde aynı yerden 15 tane çinekop aldık.akşam çok güzel balık yaptı.cafe tarafına doğru bir arkadaş lüfer aldı.samsunda balık başladı...