2.El Kaliteli Surf Makinası

Konu, 'İkinci El' kısmında Uygar Arslan tarafından paylaşıldı.

1. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Merhaba herkese;
    Kaliteli,en az 60'lık,hasarsız 2.el güzel bir surf makina arıyorum
    Elinden çıkarmak isteyen varsa bana detayları özelden yazabilirse çok sevinirim.
    Az kullanılmış ya da kullanılmamış olmasını tercih ederim..
    Şimdiden teşekkürler..

2. bluefishdream

bluefishdream Uğur

En İyi Avı:
    Barış Balığı (Yani oğlum :)
    Selam Uygar,
    Uğur Ben Üniversiteden. Ben senin resmi görünce tanıdım ama benim resim olmadığından sen beni hatırlayabilir misin bilemedim. Demek ki sen de benim gibi balık hastasısın :)
    Sen buradaki ilanları takip ediyorsundur zaten, ben de başka yerden bulursam kontak kurarım seninle.
    Bir gün beraber avlanalım muhakkak, sohbet ederiz. Tanıdık birini görmek sevindirdi açıkçası.

3. Uygar Arslan

Selam Uğur,ben hangi Uğur çıkaramadım :( Hafızam biraz zayıftır....Varsa bi resmin uygar_arslan@yahoo.com 'a gönderir misin?
    Alt tire var dikkat
    Sevgiler

4. alicanbey

alicanbey mustafa

Favori Kamış:
    linea effe sprit surf 360
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 6000vi
    Merhabalar bende sifira yakin daiwa crosscast s5000 ve sifira yakin penn surfblaster 7000 var.cizik yok desem yeridir.ikisinide birkac kez sazan avinda kullandim malesef henuz 2 kilonun ustunde sazan cekemedim yani makineler hic zorlanmadi ilgilenirsen ozelden yazabilirsin.

5. Uygar Arslan

Merhaba,bu konuda forumdan bir arkadaşımızın elinde bulunan makinayı alarak ihtiyacımı giderdim..Özel'den ya da konuya msj yazan tüm arkadaşlara teşekkürler..Konu kilitlenebilir
    Saygılar