Merhaba herkese; Kaliteli,en az 60'lık,hasarsız 2.el güzel bir surf makina arıyorum Elinden çıkarmak isteyen varsa bana detayları özelden yazabilirse çok sevinirim. Az kullanılmış ya da kullanılmamış olmasını tercih ederim.. Şimdiden teşekkürler..
Selam Uygar, Uğur Ben Üniversiteden. Ben senin resmi görünce tanıdım ama benim resim olmadığından sen beni hatırlayabilir misin bilemedim. Demek ki sen de benim gibi balık hastasısın Sen buradaki ilanları takip ediyorsundur zaten, ben de başka yerden bulursam kontak kurarım seninle. Bir gün beraber avlanalım muhakkak, sohbet ederiz. Tanıdık birini görmek sevindirdi açıkçası.
Selam Uğur,ben hangi Uğur çıkaramadım Hafızam biraz zayıftır....Varsa bi resmin uygar_arslan@yahoo.com 'a gönderir misin? Alt tire var dikkat Sevgiler
Merhabalar bende sifira yakin daiwa crosscast s5000 ve sifira yakin penn surfblaster 7000 var.cizik yok desem yeridir.ikisinide birkac kez sazan avinda kullandim malesef henuz 2 kilonun ustunde sazan cekemedim yani makineler hic zorlanmadi ilgilenirsen ozelden yazabilirsin.
Merhaba,bu konuda forumdan bir arkadaşımızın elinde bulunan makinayı alarak ihtiyacımı giderdim..Özel'den ya da konuya msj yazan tüm arkadaşlara teşekkürler..Konu kilitlenebilir Saygılar