Merhaba şu an aşırı sinirliyim tam saatimi bu raporu hazırlamak için verdim ama asıl rapor İnternet kesintisi yüzünden gitti banghead banghead banghead o yüzden kısa ve öz yazıyorum 35 sübyenin sadece 12 tanesi alınmıştır bu 12 tanenin 5 i başka insanlara verilip 7 si deep-freezdeki kabirlerinde yatmaktadır :hungry: Ahtapot 2 kg civarı olsa bile denize saldım Alı koyulan tüm sübyeler 20 cm üstüdür lütfen buna özen gösterelim çünkü nisan başından haziran ortasına kadar onların üreme zamanı ve bu yüzden kıyıya yaklaşıyorlar lütfen bohçacılar kolay yakalanıyor diye toplamayın ( sözüm forumdaki kişilere değildir) Resim telefonumda alı koyulan en küçük sübye tahmini 600 gram en büyüğü 1 kilo vardır çekerken torba veya ahtapot zannetmiştim. Herkese Rast gelsin Telefonun bağlantı kablosunu bulamadım o yüzden üzgünüm Av eski foçada Kalamarların efendisi abimin önerdiği fisherking sahtenin yeşili ile alındı bu sahtenin sadece bir tanesi 35 sübyeye dayanıyor ben evde stok yapacağım
Resimi atmaya çalışacağım ama zaten 1-2 foto var telefonun USB aktarım kablosunu bulurbulmaz en büyük sübye nin kalamarya ile yakaladığım iskorpit ve kıyıya vurmuş devasa ölü mığrının fotosu sizlerle
http://www.google.co.in/search?neww...Fforum%2Fshowthread.php%3Fp%3D1072025;800;600 Bence sabah en avcısı yeşil olan sonra mavilisi,gece pembe turuncu .. Rastgele