sabahleyin saat 6,00 gibi biraz zorda olsa yarı uyanık bir şekillde her zamanki gibi arkadaşımla beraber düştük yollara.Tren tranvay otobüs derken beşiktaşa ulaştık, ama önce acele bir kahvaltı. su böreği + çay + boğaz manzarası = benden mutlusu yok.oraya vardığımızda önce diğer balıkçılara bir teftiş edasında baktıktan sonra hazırlıklara başladık.hemen herkes izmarit yakalıyordu birkaç kişide yemli çinekopa atmıştı.benim amacımda yemlik istavrit tutup çinekopa dönmekti.arkadaşım sıyırtmayı bende istavrit çaparisini takıp başaladık. ikinci atışımda çapariye çinekop gelince hemen takımı değiştirip çinekop çaparisine döndüm kısmetimizde ne varsa aldım sonuç 5 adet çinekop.balıkavı kısa sürdü saat 11,00 avımız son buldu ama gün benim için mutlu başlayıp mutlu bitti. herkese önce sağlık sonra bereketli avlar diliyorum... bugün kullandığım çapari beden 0,26 asso double strength - köstekler 0,22 asso ultra - iğne 2 numara mustad 1523D uzun pala [/URL
İstanbul'da o kadar aktarmayla balığa gitmek , bundan yüksünmemek sadece içine balıkçılık işlemiş insanlarındır sanırım.Çok güzel bir av olmuş.Afiyet bal şeker olsun. Saygılarımla...