Herkese çok selamlar. Bu hafta ani bir karar değişikliği ile Cumartesi av yapmaya karar verdik. Cumartesi olunca mecbur çekirdek kadro ava gittik. Kayınpederim, birader ve ben.. Takım:0.35 ip, 0.33 powerline ultra premium misina köstek 6 numara Mustad 1251 C Yem: Taze karides Derinlik:70-120 metre Mera:Kemer ve ötesi Sabah 5:45 te denizdeydik. Oltaları suyla buluşturmamız 6:30 u buldu. Yem olarak favorim her zamanki gibi taze karides. İlk yarım saat tek tük yiyen balık birden kayboldu. İlk derinliğimiz olan 75 metreden kıyıya 50 metrelere indik.. Aman tanrım her yeri balon basmış.. Dön dolaş yok yok.. 4 km açıktaki kerterize gitmeye karar verdik. Derinlik 120 metre ufak tıkıldamalar.. Çekiyorum 2 tane izmarit.. Bir daha atıyorum.. Bir kez daha izmarit.. Haydaa.. Arada bir iki de mercan çıkınca saat 10:00 suları geri dönüp sabahki merayı denemeye karar verdim. İyikide öyle yapmışım. 10:15 civarı takımlar diple buluşur buluşmaz mercanlar gelmeye başladı. Bir ara kamerayı aldım çekim yaptım videoya ama ne mümkün balık sardı.. Başladık atıp çekmeye bu böyle 1 saat devam etti sonra tek tük vurmaya başladı nihayetinde 12 de kesti.. Çok güzel bir av oldu. 3 kişi 24 Lt lik buzluğu 3 parmak aşağısına kadar doldurduk. Akşam üstü balığınıda beklemeden saat 14:00 da çıktık. Denizde foto çekemesemde evde kendi ve kayınpederimin payına düşeni Büyük Bir Tepsiye doldurdum. Görüntü göze hitap ediyordu. http://www.midyo.com/?v=183937315 bu da video ve çekimi bırakma anım Herkese bol balıklı günler