2 mayis Atlantik ve Orhan Baba :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında savannah tarafından paylaşıldı.

1. savannah

savannah MURAT

Favori Kamış:
    Ocean Master
    Favori Makine:
    Abu Garcia
    En İyi Avı:
    Biraktim Artik Hesabi
    Herkeze selamlar
    Bugun sabah,erkenden yanima koyu renkli arkadasim juliusu'da alarak, tybee island'a dedigimiz yere balik avina ciktik. Arkadasim ilk defa baliga cikiyordu. Hatta yillardir burda yasadigi halde, 3 defa plaja gitmis.bu amerikalilari anlamak mumkun degil :) Hava sicakligi,Gun itibari ile 37 38 derece yani ortalik yaniyor ,30 dakikalik bir yolculuktan sonra avlagimiza vardik. Yaklasik 2 saat boyunca ,1 adet whiting harici, birsey tutamadik. Saat 4 den sonra, 4 adet sea bass cektim. Sevincten ucuyorum, sonunda baska tur bi balik tuttum diyerek (Genelde Whiting,kopek baligi ve sting-ray tutuyorum.) neyse efendim,arkadasin isi varmis toplanalim dedi, bende ok dedim. Oltayi elime almamla birlikte, oltaya bir sey vurdu. Soyle hafiften bir asildim, yok kesin bisey var, ama oyle sea bass, whiting falan degil. Dedim kesin kopekbaligi yada stingray mutlaka,ama baligi gorunce,gozlerim parladi valla ne yalan soyleyim neyse efendim, cektik baligimizi iskeleye kocaman birsey (Adini daha sonradan ogrendim, Lady fish deniyormus.) arkadasima cek bakalim fotomuzudedim. kamerayi verdim benim kakao renkli :) arkadasima Kendisi 2 defa cektigini soyledi ama malesef cekememis. Asagida yayinladigim fotografta,fotoyu evde esim cekti, ancak kafami kesmis ama olsun :) fotoyu sadece,bilgi amacli, baligi gormek ,tanimak isteyenler icin koyuyorum. Bu arada, ilk saatleri videoya aldim onuda yayinliyorum. Orhan gencebay esliginde, balik avi yasadik, bayagi eglenceliydi, insallah yarin tekrar cikicam. Bu sefer esimle yada yanliz cikmayi dusunuyorum, baligin vurmaya baslayinca kalk gidelim diyen olmaz insallah :)

Ayakkabilar Arkadasin plaja inince orda birakti :)
    http://www.youtube.com/watch?v=JNiatuzaNGo&feature=youtu.be

2. fatih_dogan01

fatih_dogan01 FATİH

Favori Kamış:
    alba star2,70, remixon 3,00
    Favori Makine:
    Albastar dega 5000 ve şeytan oltası :)
    En İyi Avı:
    levrek 2.085 gr... Akya 10,500 gr.
    inşallah daha bereketli avlar geçirirsiniz oralarda avlanamayacağımız için takım bilgilerinizi sormuyorum ama takım çantanızı açınca görünen tüyler gerçekten çok güzel üstad buraya yollama imkanın olursa çok makbule geçer :)

3. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Amerika'da orhan GENCEBAY eşliginde balık tutmak,tebrik ederim güzel bir anı olmuştur.:) :) :)

4. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Avini tebrik ederim Murat kardes.

Bir dost tavsiyesi olarak kabul edersen sayet; yazarken nokta, virgul kullanip, basi ve sonu olan cumleler halinde yazarsan daha kolay okunur ve anlasilir. Boylece raporlarini daha fazla sayida uyenin ilgi ve begenisine sunmus olursun. Avladigin guzel baliklar da hakettikleri ilgiyi gorurler.

Bereketli avlarinin devamini dilerim.

5. savannah

savannah MURAT

Favori Kamış:
    Ocean Master
    Favori Makine:
    Abu Garcia
    En İyi Avı:
    Biraktim Artik Hesabi
    Tesekkur ederim Fatih ,darisi senin basina,
    Tuylerden bahsetmissin ,onlari gondermek sorun degil,fakat yapimi gercekten cok basit marabou jig deniyor burada adina,sana video yolluyorum burdan yapimini gorebilirsin. Yok illa amerikan olsun istiyorsan ,adresini atarsin mesaj olarak,bende yollarim arkadasim :)
    http://www.youtube.com/watch?v=k1MB_KR61jk&feature=related

Aslinda Orhan Gencebay duskunu falan degilim. Ipod da turkce parcalarin arasinda oda vardi.video cekime basladigimda, o calmaya basladi. iyide oldu aslinda , amerikalilarda yabanci muzik olarak turkce dinlediler .

tavsiyen icin cok tesekkur ederim. Dikkate alacagimdan emin olabilirsin. Uzun sure, turkce kullanmadigim icin; bazen cumleler dusuk ,devrik ve anlamsiz olabiliyor. Artik o kadar kusur,kadi kizindada olur :)

6. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Orhan Gencebay da iyi gitmiş be.