Bugün resimde gördüğünüz sahteleri özellikle levrek avı için satın aldım.Tecrüberli arkadaşlarıma sormak istiyorum,boyları 8 cm olan rapalalar levrek için uygun mudur sizce? Üstteki sahtenin sırtı mavi karnı beyaz,alttakinin ise sırtı yeşilimsi karnı ise turuncumsu,ve ikisinin de baş kısmının alt kısmı hafif kırmızımsı,,,resimde tam belli olmuyor diye belirtmek istedim. Bir de yorumlarınıza göre sonradan değiştirme şansım var satın aldığım yerden. 1. Model Ismi: X-RAP Adrenaline Pumping LongCasting Suspending XR08 P Perch 2. Model Ismi: X-RAP Adrenaline pumping LongCasting Suspending XR08 PG PurpleGold Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
merhabalar ben x-rap modellerini kullandim ve tavsiye ederim uzusu cok guzel ama levrek rapalaya cok istahli bir balik degildir tabi bolgeden bolgeyede degisir..levrek icin rapala x-rap walk modelini tavsiye ederim cok sig suda bile kullanilabilir ve sadece su yuzeyinden gelir cekerkende sagli soglu dengesiz yarali bir balik yuzusu katarsaniz mutlaka sonuc alirsiniz derim...
aşağıdaki linkte olanımı söylüyorsun Mustafa http://www.ragot.fr/images/revue_de_presse/publis-2006/publi-rapala-xrap-walk.pdf
levrek icinse bunlar bence biraz koyu renkler tabi olmaz demıyorum ama levreğin tercihi beyaz ve sarıya dönük yeşil renkli sahteleri daha cok seviyorlar. X-rap Walk 13.cmlık olan bu adıklarından daha başarılı olur gibi... gerci her zaman derim balığın keyfi varsa domatese bile gelir Şans! Rastgele!