2 saatde 3 Sudak

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında Snoek tarafından paylaşıldı.

1. Snoek

Snoek Gurbuz

Favori Kamış:
    Ultimate Team (Thypoon)
    Favori Makine:
    Rozemijer Precicion
    En İyi Avı:
    Sudak 94 santim 7,5 kilo
    Merhaba saygi deger balikavi dostlarim.

Busefer herzamanki gibi raporumu kisa anlatmaktan ziyade daha cok her detayini sizlerle paylaşmayi uygun gördüm.Umarim okudukca sizleri biktirmam..:eek:

Öncelikle BalikAvi sitesinden tanimiş oldugum Bigfishing niki isminde yani Ömer
    kardeşime sonsuz tesekkür ediyorum.
    Uzun zamandir kendisi ile mesajlaşiyorduk bir gün beraber baliga cikmak icin dogru zamani ve günü secmek icin.
    Bu gün geldi catti Türkiye izini bitti ve ilk firsatda Ömeri yanima davet etmek icin kendisinin musait oldugu bir günü sectik.

Dün yani 02-10-2010 cumartesi gününü uygun gördük Ömer ta alamanyalardan yola düşmüş.Vermiş oldugum adrese mektup gönderir gibi adrese teslim gelmiş beni bekliyordu.:)

Tam saat öglen 15:00de buluşacaktik ve dedigimiz saatte buluşduk.
    Birbirimizi hic görmedik tanimadigimiz icin önce bir ayak üstü tanişma merasimi oldu,yalniz sunu paylaşmak istiyorum sanirim Ömer kardeşin guzel bir yürekli arkadaşimiz oldugundan sanki kendisini 40 senedir taniyormuş gibi hava vardi.

Neyse dostlar koyulduk yola bu arada benim yanimda herzamanki baliga gitmiş oldugum cok yakin arkadaşimda var.
    Gitmiş oldugumuz avlak buluşma noktasina cok yakindi,varir varmaz malzemelerimizi yüklenip balta girmemiş orman icinden gecerek avlak yerine vardik.:D

Avlak yerine varir varmaz zaten şaşkinlikla şoyle bir baktik diger arkadaş ile birbirimize,bunun nedeni ise suyun baya bir yükselmiş olmasi ve bir hayli taşmiş durumda olmasi.
    Aklimdan hemen gecti aslinda burda bugün av olmaz diye ama misafirimiz vardi Ömer avlak yerine hayran kaldi,onu kirmayip yinede oltalarimizi hazirlayip suya saldik.Bu arada omerin oltalarinida Sudak icin hazirladik daha önceki durumu pek verimli olan bir hazirlanmişi sekli olmadigi icin.

Ve sanirim yarim saat durduktan sonra toparlanip yagmur yagmadan asil avlak yerine gitmeye karar verdik.
    15 dakika arabayla gittikten sonra diger yere vardik.
    Malzemelerimizi sirtlayip baya bir yürüdükten sonra avlak yerine malzemelerimizi biraktik,önce bir nefes alip yer paylaştik.:)
    Avlak yerimizdeki paylaşimi fazla birbirimizden ayri durmamak icin ve en iyi yerde bulunup her birimizin tutmasi icindi.

Ilk başa ben durdum yanimda Ömer ve Ömerin yaninda diger arkadaş.
    Aramizdaki oltalarin mesafesi sanirim 10 metre yoktu.
    Hemen yem olarak canli baliklarimizi takip oltalari su ile buluşturduk.
    Aradan yarim saat gecti gecmedi benim oltamin ucu baya bir yamuluyordu ben ise ikinci oltami hazirlamakla meşkuldüm onu birakip hemen kepceyi aldim cünki diger arkadaş oltayi almişti eline.
    Bu yüzden kepcelemek bana düşmüşdü.:)
    Yerler buz pisti gibi kaygan oldugu icin kendimi garantiye alip kepceyi suyla buluşturdum baligin gelmesini bekliyordum ve o sirada deprem oluyor sandim.
    Paldir küldür üzerime üzerime bir kaya geliyor sandim..:eek:
    Meger Ömer tam arkamda elinde kamera cekim yaparken ayagi kaymiş yerlerde yuvarlaniyor.:D
    Ne yapacagimi şaşirdim Ömeri tek elimde durdurup diger elimle baligi kepceledim.
    Ama bu arada gülmekten karnima agrilar girdi Ömerin üstü başi eli ayagi camurlar icinde.:D
    Allahtan suya yuvarlanmadik. :p

Neyse hemen ikinci oltamida hazirlayip iki oltamida suya buluşturduktan sonra aradan yine pek fazla bir zaman gecmeden ikinci sudagimi aldim.
    Etti 2 diger arkadaşlarin oltalarinda tik yok.
    Halbüki oltalarin hepsinin aralarini suyun icinde ölcmuş olsak 5er metre yoktur.
    Ama ne hikmetse benim oltalar boş durmuyor ardi ardina isirmalar ve bu arada kacirmalarda oluyor tabi.:eek:
    Toplam olarak 3 Sudak tuttum.
    Bir ton yagmur yagmasina ragmen islanmadan avimizi sonlandirip malzemelerimizi camurdan arindirdiktan sonra arabalarimiza yerleştirip eve gitme vakti gelmişti.
    Ömer kardeşime ufak bir hediye vede Sudaktan birini hediye edip tekrar birdaki sefer buluşmak üzere cok guzel gecen bir günün raporunu acmakta bana düşmüştü.:D

Altda avdan Ömer kardeşin cekmiş oldugu bir kac tane güzel resimler icinde kendisine tesekkürü bir borc bilirim.
    Resim cekmek icin benim şahsen hic vaktim olmadi sagolsun Ömer bol bol cekti.
    Ömerin düşme aninin videosu elimde mevcüt daha sonra konuya ekleyecegim arkadaslar.:D
    kusura bakmayin rapor baya uzun oldu yav.:(

Sudaklarin boylari ikisi 49 birinin ise 50 santim idi.

Avdan bir kac resim:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 8 Ekim 2010
  2. merem

merem emre

Favori Kamış:
    Okuma V-system
    Favori Makine:
    Shımana Catana
    En İyi Avı:
    3.5 kğ sazan 55 cm turna şuan için
    Tebrikler emeği geçen herkese çok güzel bir av olmuş

3. Ercann68

Ercann68 ercan

En İyi Avı:
    sazan 5.6 kilo
    Tebrikler ustam avlak almanyadami?

4. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Maşallah abicim, avınız daim olsun. :)

5. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    tebrik ederim. çok güzel bir av ve avlak. daha iyi avlar dilerim.

6. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Gürbüz abi Tebrikler. Güzel bir av olmuş.

7. modena

modena

gürbüz ağabey neredesin sen...harika balıklar ağabey...hepsi kocaman...tebrikler ağabey...raporlar konusunda bekletme bizi ağabey...türkiye den kucak dolusu sevgiler...:)

8. levrekcan

levrekcan Kürşat

Favori Kamış:
    Savagear Troutizimo 6,3 1,90 cm 0-5 gr Spin
    Favori Makine:
    shimano technium 2500 fc
    En İyi Avı:
    levrek 2,5 kg 67 cm 3 kg+ domuz balığı
    tebrikler.böyle avlakları bizim memlekette hiç gören oldumu walla ben görmedim.:)

9. Ercann68

Ercann68 ercan

En İyi Avı:
    sazan 5.6 kilo
    canli yemle almanyaca avlanma yurt disinda yasak degilmi avusturyada yasak o yüzden soruyorum

10. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Bayağı bir eğlenmişsiniz anlaşılan :) Tebrik ederim Üçünüzü de. Yeni insanlar tanımayı onlarla av yapmayı gerçekten bende çok severim. Balıklarda hiçte fena değil. Bende bu hafta sonu balığa gittim fakat bizim nasibimiz yoktu balık yönünden. Ömer abiye de geçmiş olsun dilerim umarım düştüğünde bir sakatlık meydana gelmemiştir.

11. Snoek

Snoek Gurbuz

Favori Kamış:
    Ultimate Team (Thypoon)
    Favori Makine:
    Rozemijer Precicion
    En İyi Avı:
    Sudak 94 santim 7,5 kilo
    Merhaba Ercan evet yasak canli baligin limiti 10 santimi gecmis olacak.
    Ve bu arada daha onceki mesajinda sormussun avlandigimiz yer Hollanda.
    Ben Hollandada ikamet ediyorum Ercan kardes.:)

12. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Cok guzel baliklar.Tebrikler.Rastgele...

13. Ercann68

Ercann68 ercan

En İyi Avı:
    sazan 5.6 kilo
    cevap icin tesekürler avlariniz daim olsun

14. canavar

canavar ragıp

tebrikler iii avlar

15. gokhanekiz

gokhanekiz Gökhan Ekiz

Favori Kamış:
    Discovery 4.20 surf KaMIŞ
    Favori Makine:
    oKUMA
    En İyi Avı:
    yAYIN :) ne bileyim o zamanlar tartımız yoktu, kamışımız dahi yoktu çubuktan yapardık oltayı :)
    Tebrikler. Rapor cok gzel olmuş. Klavyene sağlık

16. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Tebrik Ederim abi Güzel vede Zor Bir av geçirmişsiniz Bizde bu hafta farklı bir avlakta şansımızı denedik ufak pech ler haricinde balık gelmedi onlarıda arka ayaklarını araba ezmiş bir köpeğe yedirdik bi sevap işledik geri döndük

17. BigFishing

BigFishing Ömer

Favori Kamış:
    Savage-Gear, Spro
    Favori Makine:
    Sänger, Shimano
    En İyi Avı:
    Sudak, Turna
    Yaw ben sana daha ne diyeyim herseyi o kadar canli ve ayrintili anlatmisin ki adeta 2-3 dakika da olsa yine ordaymisim gibi oldum.

Ayrica bu paylasim platformunu da unutmamali nede olsa cok sempatik, acik sözlü, usta avciyla tanisma firsatim oldu, tesekkürler Balikavi :)

Gürbüz abi raporu ben hazirlamis olsaydim, basligi "2 Saatde 3 yilin heycani" secerdim. :D
    Hersey icin cok tesekkür ederim unutulmiyacak anlar ve zahmetin icin, henk amca ya da selamlar cok saygi deger cana yakin bi insan.

18. LapinCash

LapinCash

Tebrikler , balıklar çok güzel.

19. refaha

refaha refah aypak

En İyi Avı:
    oldukça büyük sazan
    Paylaşımınız için teşekkürlerimi sunuyorum yakalayamazsamda en azından gözümüzü doyurmuş oluyorsunuz sağolun , var olun ..

20. roohans

roohans T. Melih AVCI

Favori Kamış:
    EFFE SPIDER BOAT 165
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER 30
    En İyi Avı:
    Hakan KARAHAN :)
    Merhabalar, Maşallah balık sevdası iki gurbetçimizi bir avlakta birleştirmiş, amatör avcılık ruhu işte budur, kilometrelerce uzaklardan bir araya gelebilmek müthiş birşey. Çok eğlenceli bir av macerası daha okuduk sizden, şahsen yeni raporunuzu yayınladığınız için çok sevindik :) Kısa bir an oradaymış gibi hissettik, gönül isterdi bizlerde talan edilmemiş avlaklarda av yapabilseydik memleketimizde, Kıskanmıyorum desem yalan olur :) Selam ve saygılarımla..