2 sargoz 1 vatoz

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında zeroplus tarafından paylaşıldı.

1. zeroplus

zeroplus umut tuna

dün akşam ki müthiş rüzgara rağmen yem almış bulunduğumdan sahile attım kendimi.müthiş bir rüzgar vardı oltaları zor açtım sandalye rüzgarda durmadığından 2,5-3 saat oltaların başında bekledim.atar atmaz kurşun kayaya takıldığından onca uğraşı tekrarlayıp 50 metre kenara kaydım.oltaları attım vuruş geldi müthiş bir ağırlık oh dedim nevaleyi alıp dönerim bu rüzgarda durmak akıl karı değil çünkü.neyse az bir uğraş (salina 2 sağolsun) bir vatoz ve koca bir sargoz kıyıda.vatozdan korkumdan mecburen iğneyi kesip attım inşallah iğneden kurtulur ölmez.o heyecanla sargozu fotoğraflamayı unuttum.ikinci atışımda daha küçük bir sargoz ama iğneyi iğne çıkarıcım olmasına rağmen bogazının derinliklerinden çıkaramadım malesef alıkoymak zorunda kaldım.sonra dalgalar iyice azdı köstekler dolandı takımlar karıştı tam bir rezillik aslında ama balık aşkı herşeyi yaptırıyor adama.vatoz olması beni çok şaşırttı hemde sevindirdi en azından çeşitlilik olması güzel bişey millet balıksızlıktan kırılırken en azından bişey tutmanın heyecanını yaşamak güzel bişey.herkese rastgelsin

2. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    avların bereketli olsun.

ama vatoz türü olarak kemane denir bizim burda adana taraflarındada sapan balığı diye geçiyor yanılmıyorsam

3. __ege__

__ege__ ege

En İyi Avı:
    teknede 40 metreden spin kamış makine set:) valla:)
    Tebrikler güzel av;o balığın türü tam olarak ne acaba :/

4. zeroplus

zeroplus umut tuna

doğru şimdi hatırladım sapan deniyordu buna.böyle olursa burda iyi avlar yaparız gibime geliyor umutluyum yani:)

5. çılgın69

çılgın69 ali yıldız

o balığın ismi

o balığın ismi vatoz değil kemane balığı yenir

6. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    marketlerde de et balığı diye satılır..:)

7. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Zor şartlar altındaki mücadelenizden ve avınızdan dolayı kutluyorum sizi, daha iyileride rastgelsin:)

8. zeroplus

zeroplus umut tuna

çok sağolun daha iyileri sizlere rastgelsin

9. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Devamına rastgelsin. Resimdeki balık ilk kez gördüğüm bir balık. Kuyruk ve sırt tarafı sanki köpekbalığı türü gibi bir his uyandırdı. Akrabalığı varmıdır acaba diye merak ettim doğrusu.

10. zeroplus

zeroplus umut tuna

sanırım vatoz ailesinden geliyor ama gerçekten kuyruk ve sırt resmen köpekbalığı gibiydi.