arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım daha önce pek balık avına çıkmış değilim. genelde denize gittiğimde kıbrıs sarma ile yakalarım yüzerken şimdi daha büyük balık yakalamak istiyorum onun için bir olta setine ihtiyacım var şimdilik kıyı balıkçılığı düşünüyorum bir forumda ikinci el shimano var birde sanal mağazada sıfır ürün hangi ürünü tavsiye edersiniz 130 tl ye kadar başka üründe olabilir ikinci el set surf light 390 karbon kamış shimano catana 3000sfb makina 130 tl resimdeki ürün sıfır Mobydick Waterside-300 Kamış, Makine, Olta Seti 61tl Mobydick Waterside-300 Kamış, Makine, Olta Seti - Outdoor - Hepsiburada.com
Şimdi Shimano 2.El Dedin demi dostum bence kesinlikle shimano yu ol derim diğeri çinçikli görünüyo ama tırt bi numarası yok 35-40 liradan satılıyo.Ayrıca senin surf kamışa ihtiyacın var.
Öncelikle neyi niçin istediğinizi sorgulayın. Yoksa, sırf almış olmak için almaktan öteye gitmez. Ürün 2. el olsa da, satan kişi sıfır ürün der. Ha, dersen ki bu ikisinden hangisi. Elbette tartışmasız Shimano. Resmine bakınca, ya 2012 yada 2013 de alınmış bir ürün. Amma velakin, makina hafif spin disiplinine, kamış ise hafif sörf disiplinine uygun. Makina 3000 lik ve SFB.Sığ kafadır. Oldukça az mizina sarabilirsin. Öyle uzak sörf tarzı atışlara pek uygun değil gibi. Ama oyalanır ve zevkimi tatmin ederim, hem de deneyim sahibi olarak birşeyleri öğrenirim dersen de, başlangıç için düşünebilirsin. Diğerini konu bile etmeye gerek yok. Ver çocuğun eline oynasın, 5 dakika sonra da at çöpe. Bu işe soyunacaksan, amacına uygun güzel bir set edinerek başlaman en ideali.