2 şirin sahte daha / El yapımı sahtelerim

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Merhaba Arkadaşlar
    Bu sahteler aksiyonlarından ziyade sanırım bu sefer süslü görünüşleriyle cezbedecekler özellikle çapkın avcıları :) Bu kez biraz renkli çalışayım dedim. 10 cm (10 gr) ve 13,5 cm(14 gr) boylarında güzel salınım ve sesli titreşimlerle gelen iki şirin sahte. :)

Kullandığım Malzemeler:
    1 cm ve 0,8 cm kalınlıklarında Balsa levha
    1 mm ve 0,8 mm çapında krom çelik tel
    3 mm ve 2 mm kalınlıklarında mika
    5 dk çift karışım epoksi
    çift taraflı bant
    şeffaf ahşap tutkalı
    hologram folyo
    sarı ve alüminyum folyo
    delikli tül
    çelik bilyeler
    Simli kalem

Balsadan 2 parça olarak kestiğim modele şeklini verdikten sonra açtığım kanallara ses ve aksiyon vermesi için bilyeleri ve çelik teli yerleştirip ahşap tutkalı ile birleştirip kuruduktan sonra şeffaf tutkal ile kapladım. Pürüzlerini aldıktan sonra alüminyum folyo ile kapladım. Renklendirdiğim tülleri şeffaf tutkal ile yapıştırıp pul imitasyonunu verdim. Renklendirdiğim epoksi ve akrilik boyalar ile boyayıp simli kalem, hologram folyo ve siyah oje ile rötuşlarını tamamlayıp gözlerini ve gagalarını taktıktan sonra 2 kat epoksi ile kapladım.

Sağlıcakla kalın.

2. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Ohh ohh her zamanki gibi valla ne diyeyim onlarda süperdi bu da süper.Şu epoxy çok işe yarıyo sanırım epey parlatıyo...Ellerinize sağlık ne diyeyim ki...

3. LapinCash

LapinCash

Vallah abi tüm yavrularına çok güzel dedim ama bıktım gene güzel demekten bıktım bunlar çok kötü olmuş abi :D:D Artık insanlar başka şeler söylemek istiyorlar :D
    Şaka bir yana bunlarda çok güzeller :D

4. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkürler Sevgili kardeşim. Epoksi parlaklığın yanında elastikiyet ve sağlamlık da katıyor aynı zamanda. Çok faydalı bir icat anlayacağın, ancak bir de şu uygulama aşamasındaki kötü kokusuna çare bulsalardı iyi olacaktı. Mesela çilek aromalı, muz aromalı olabilirdi. :)

Bence de çok kötü oldular. Böyle diyelim de arada nazar değmesin :) Sevgiler kardeşim.