2 subat cumartesi artik nasi gaz yapmissak jig videolarini izleye izleye hortumda ciksa gidicez babamla birlikte firtina uyarilarina aldirmadan sivriceye gittik okan motel e dedik en kotu baliga cikamazsak bile sivriceyi gormus oluruz motel in yerini ogreniriz sagi solu gezeriz doneriz gittik motele baktik hava felaket tekneyle cikilicak gibi degil dalgalar dovuyo sahili dedik bi cay icelim doneriz. Girdik iceri vedat amca icerde bir misafiri var muhabbet ediyorlar tabi ben tanimiorum o gune kadar ama hic yabancida gelmiyo ben bu adami taniorum diyorum ama nerden .Oturduk cay iciyoruz kulak misafiri oldum konusmalara ufaktan muhabbete dahil olduk tabi vedat amca anlatiyo ben dinliyorum kitabi gosterince heh dedim tamam nerden tanidigim anlasildi. Yarim saat falan oturduk kalktik eve gidince aldim bilgisayari google a yazdim vedat abayoglu forumlari dolastim acikcasi baya sasirdim koca koca sinaritlerin nasil tutuldugu nerde tutuldugu anlatiliyo baya ilginc geldi bana genelde zipkin forumlarinda dolasirim cogunlukla zipkinla daldigim icin alismisim tabi baligi vuran fotografini koyuyo herkez tebrik ediyo resimler bile bazen karartmali buzlu(2-3 kere sahit oldum) yer belli olmasin diye o derece gizlilik altinda avlar paylasan cok nadir. Gittim hemen Vedat amcanin kitabini aldim ogrenmeye devam artik havalar duzelsin okuldan firsat buldugum zaman direk sivriceye jig takimlari bi islansin artik.reeling Saygilar
Eh bir daha gelirseniz,sende istersen seni alır çıkarırım balığa, jig yaparız,tutamazsak dahi en azından jigle ilgili nasıl aksiyon verilir,nasıl balığı ararız,düğümler,jig cinsleri,takımlar falan güzelce gösterirdim. Ben senin yaşındayken böyle bir duayen avcı görsem dibinden ayrıllmaz birşeyler sormaya çabalardım. Ama sen sanki çekingendin,sanki pek birşey sormamaya niyetliydin.Belki başka bir sefere. Sevgiler
Vedat amca o gun bir araba dolusu olta zipkin getirdim hava bozuk olunca butun keyfim kacti sorasim kalmadi acikcasi 1 hafta boyunca baliga gitmeyi bekledim takimlari hazirladim ama sonuc husran oldu. Insallah en yakin zamanda gelirim birlikte cikariz baliğada jig i işin ustasindan öğrenirim. Birde birsey sorucam spin takimi alicam makina okuma raw2 kamis savagear 2.70 mi aliyim yoksa daha ucuz bir takimlami basliyim ?