2 vuruş 2 balık,3 de gitti!!

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    merhabalar arkadaşlar abilerim..biliyorum levro bekliyorsunuz ama henüz yok ortalıkdahihi ..teklimiye denk gelirse çıkıyor..geçen gün iyi oturmayan kanca sebebi ile kaçırmıştım güzeli..dahada levrek göremedim:fish:

az önce merayı yokladım kısa bir süreliğine..malum hava bozdu,şimşek filan çakmıya başladı tırsdım geldim:D

su üstü ile yokladım..bir tane takip eden olmadı..sonra kendi yaptığım popperu denedim..yaklaşık 8 10 atış sonrası çok güzel bir takip aldım:eek:

levrek deyildihihi ya akya yada kum giridası idi..ama boyu dizlerimi titretti:rolleyes: takip kısa sürdü daldı dibe.tekrar atıp çekmiye başladım yokidk .başka bir sahte ile yokladım yokkidk

sahte değiştirdim..zokalı silikon..dipte hoplatıyorum..tam dip deyil..altını kayalık bir bölge..kıvamında indirip hoplatıyorum...böyle atıp çekerken sert bir vuruş almam ile tasmayı vurdum aha aldım dedim..ilk tepki bayağı sert idi..gele gele zargana geldi:D

Uploaded with ImageShack.us

ait olduğu yere gönderdim..misinadan 30 40cm kesip tekrar bağladım..azıcık hasar almış..

benim aklım o paşada halen..zarganayı neyleyim:rolleyes: :D tekrar hoplatmaya başladım..atıyorum çekiyorum..atıyorum çekiyorum..gök te şimşekler çakıyor bir yandan tırsıyorumm..ulan atla hadi eve gideyim şimşeği yemeden diyorum:laughing:

sahteyi fırlatınca kamışın ucunu suya indiriyorum hemen:eek: ..şimşek filan çeker 2ye filan böler diye düşünmedimde deyil..tam üstümde deyil arka yarafımda oluyor bu olay...ama her saniye yaklaşıyor....

sahteyi balığın geldi yönün daha ilerisine fırlattım..orda dibe indirdim ..orası kumluk...dedim ordan tempoyu verdirirsem kayaların üstünden getiririm sahteyi..başladım hoplatmaya.....

balığın takibi bıraktığı yerde bir vuruş aldım....aha kayaya taktım dedim..ama daha önce ağzım yandığından.. tasmayıda anında vurdum sert bir şekilde.. büyük balık bunu yapar her zaman...;)

1 2 saniye derken başladı bu kafa atmayareeling ama nasıl..dedim oğlum aha bu sefer aldın:hungry:

yol istiyor yol veremiyorum..taban komple kayalık..bir yol versem gitti balık..tabanı çok iyi biliyorum...mağara gibi yerler bile var..

o tepiniyor ben direniyorum kafasını çevirsin bana gelsin diye..1 bucuk mt kadar çektim..bir kafada vurdu......zang haşırtt misina boşaldı:(

sinirimden ne yapacağımı bilemeden şangur yağmur bir indirdi:rain: ..tamammı devammı kadir dedim..yok yemedi kaç git eve dedim :D

nasıl kesti misinayı içime dert oldu..böyle durum ile bu 2ci karşılaşmam..halen acımı dindiremedim..sahteye deyil balığın ağzında gidişine yanarım..:(

ALLAH dan su üstü deyildi..balık o sahte ile dipte rahat rahat gezer..zoka olduğu içinde tahminim çabuk boşalır ağzından..sonuçda normal iğne 3lü kanca deyil:)

levrek başlasada misinayı yenilesem hesabı yapıyordum bu aralar..levrek gözükmeyince erteleyip duruyordum...:) malum deniz suyu..sürekli atçek yapıyorum..misina artık gevriyor bir süre sonra..

2 dir paşaları kaçırıyorum..benim uğurlu sayım 4hihi az kaldı omuza alacağım o paşayı:D
    kalın sağlıcakla...yemek hazır:hungry:

dip not: konu başlığında 3 ün arkasına ü harf,ni eklemeyi unutmuşum :)

2. blue ocean

blue ocean Halil

Favori Kamış:
    cobra420 sorf/cornoran black star 2.70
    Favori Makine:
    daiwa bg30/catana 30
    En İyi Avı:
    3 kg .balon
    Kadir benide heyacanlandırdın işallah alırsın paşayı rastgelsin.

3. ömer333

ömer333 ömer

Favori Kamış:
    şimano
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    A

*** kadir bey

4. ömer333

ömer333 ömer

Favori Kamış:
    şimano
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg

*** kadir bey ben örgü misinaya geçtim yıpranmıyor üstelik çokta sağlam daha önce maksim kullanıyordum belli bi zaman sonra oda yıpranıyor şimdi misina parasından kurtuldum tavsiye ederim

5. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    abi tebrik ederim deeee sende çıta düşmemiş adeta kırılmış yahu :D:D bak ben istanbuldayım birkaç gün sonra antalyaya dönüyorum ben dönene kadar en azından birtane kol kadar ıskarmoz çek...levrek raporlarına hasret kaldık en azından ıskarmoz ile avut bizi.:D

6. REEL28

REEL28 ÜMİT

Favori Kamış:
    1.71 Boyunda kanlı canlı bir japon:)
    Favori Makine:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun zekası :)
    En İyi Avı:
    1.71 boyunda kanlı canlı bir japonun dostluğu..
    Yakındır abi yakındır..Sizin o taraftan burnuma levrek kokusu geliyor:D

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    vallah abi ben misli misli heyecanlandım,bu gün uyuyamamhihi nasip deyilmiş:)

örgü misinayı ben bir kaç kez patlatmıştım hemide sahteyi fırlatırkenhihi zamanla oda iyiyor bitiriyor kendini..misinaya güvenim tam..2 kere vatoz ile mücadele verdi..45dk 25 lik ve 1 saat 28mm olanı direndi balığa..;)
    sahte farkı var burda..bu tür sahtelere gerekli aksiyonu verdirirsen..avcı balık kafadan dalıyor genelde..kafadan daldığı içinde,,dişli balık ise misinan hasar alıyor..bu gün bunu yaşadım ben..:)

iskarmoz ve zargana her zaman tutuyorum ben..:) hedef balığım olmadığı için salıyorum suyahihi bu gün şu raporu açma sebebim o büyük balığı kaçırışımdan ötürü açılmıştır..kendimi toparlıyayım diyehihi

hava böyle devam ederse çok yakında elim kulağında getireceğim onu:D

8. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    bol aksiyonlu olmuş :) bir sonrakine makineyide gümletecek irilikte bir balık alırsın inşallah Kadir abi :)

9. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    abi idolümsün sabırla bekliyorum:D

10. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    tebrikler..

11. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Kadir yılmak yok denemelere devam bekliyorum levroyu :)

12. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    öyle balık istemiyorum,makinanın misinanın kamışın kapasitesini aşmasın yeterhihi ha birde misinayı kesmesin..evirir çevirir kıyıya getirim:D

dün antalya idim..büyük alışveriş mağazalarını gezdim..koçtaşı.medıamartk ın olduğu pazarı..:) sonra limana gideyim dedim yetişemedim..çok vakit kaybım olduhihi

teşekkürler:)

abi levroyu kim düşünür bu günhihi ..ben kaçan o güzele yanıyorum halen:D levroyu vaktinde herzaman alırız..bu tip balık çok nadir denk gelir..arada bir değişik balık iyi olur:hungry:

13. Beyazzmavi

Beyazzmavi Ferhat

Favori Kamış:
    Shimano Surf Leader Bx..
    Favori Makine:
    Shimano Stella 8000pg...
    Kadir bey o balığı karaya alamasanızda, yaşadığınız heyecanı parayla satın alamazsınız. Bu arada yardımınız için tekrar teşekkürler.

14. demir01

demir01 gürsel demir

En İyi Avı:
    70cm minekop
    çok geçmiş olsun:(

15. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    rica ederim ne önemi var:) teşekkür ederim

vallah bu pek geçecek gibi deyil..acısını ancak başka bir trofe dindirir:D teşekkür ederim abi

16. anamurbaracuda

anamurbaracuda barış koz

Favori Kamış:
    spro ınspration 2.70
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    önce dürüstlük olduğunu öğrendim
    kadir abi sen paşayı bir an önce sırtla yoksa bu iş iddaya binecek:D ben alıp sırtlıyacam paşayı:D

17. laborant1986

laborant1986 mesut

kadir abi heyacanla beklıyorum levrek avlarını tebrikler

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sana yol veriyorum sen önce tut emi:D ben önce kaybettiğim şu sahteyi nerden aldım adı neydi onu düşüneyim:D sonra kaldığımız yerden devamını getiririz inşallahhihi

sağolasın Kardeşim teşekkür ederim:) levrek başlar yakında..bu sezon haftalık rapor sunacağım..hafta içi 3 4 5 rapor açarsan ilgi alaka kalmıyor bir noktadan sonra..tadında rapor iyi olur kanımca.:)

19. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Kadir, kaçan balık büyük balık olurmuş. Dua et, seni de denize çekmemiş. :D

20. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    böyle binde bir denk geliyor balık..ondada şanssızlıklar ön planda oluyor..heyecan vs vs:D

az önce misinayı test ettim,,pense ve diş fırçası ile....düğüm yerinden kopmadı.

ortadan koptu misina ve resimde eklediğimin bire bir aynı şeklini aldıı:) muhtemelen misina bir yere değmiş incilmiş..

kopan misinayı tekrar inceledim demin.yarım cm gerisinde misina hasar almış..dikkatli bakınca görünüyor..bu arada kaybettiğim sahteden 3 tane daha varmış:D içime doğmuşki 4tane almışım:D