Arkadaşlar iki yeni sahte aldım.Strike-Pro almaya gittim fakat istediklerimi bulamayınca bunlar gözüme çarptı fiyatıda uygun geldi.2 tanesi 10 lira.Prince S diye bir marka Sizce nasıllar işe yarar mı? 9 Cm 7 Cm
Gagası düz profilli ve biraz geniş açılı duruyor.Sert sağ-sol yapar diye düşünüyorum.İlkinin rengi daha umutlu sanki ama ikincisinin de kullanım alanı geniş.Nasıl olduğunu sen bize söyle Engin abi."İlkiyle ..kg diğeriyle ..kglık balık aldım " de mesela Kullananlar varsa onlar yardımcı olurlar..Saygılar.Bekliyoruz güvercinlikten kofana haberlerini inşallah...Rastgele..
Bahadır aramızda bi yaş var abi olaylarına gerek yok Üstü siyah olan kefal benzeri olduğu için aldım diğerinide kendim için rengi hosuma gitti Senin strike-pro kadar basarılı olurlarsa tamamdır De tek eksiğimiz spin kamış Onuda bu hafta alırsam ohh
Anaa harbiden fark etmemişim Engin abi ya sürekli telefondan giriyordum ben orada yaş,imza olayı falan yok o yüzden bi abi dedik gitti demek kiSpin kamışı yetiştiremezsen Şamandıralı kullanırsın ,kurşunlu kullanırsın Engin çok sıkıntı yaratmaz,bunu söylemeyi unutmuşum sana ben buradan söylemiş oalyım..
bu arkadaşlar ne zaman sefer çıkacak inşallah...bir zargana var 82 cm o kadar...onunda süresi doldu...valla ben anlamaz...yeni rapor istirem...
Abi bunlar henüz sefere çıkmadı.Bu hafta çıkarcam inşallah Sefere çıkanlar galiba seni bekliyolar rapor için.Açılışı o zaman yapıcaklar
Valla güvercinlikte hepimiz avlanmışız anlaşılan..Sıra akdeniz kıyılarında olsun buralarda deneyelim şansımızı abi seni bu taraflara bekleriz duyurulur..
Hayırlı uğurlu olsun, bol bol balık tutarsında kıskandırırsın bizi inşallah Niyeyse üstteki sahtenin gagayı kesip su üstü kullanmak geçti içimden, ama sen bana uyma Hadi balıkları bekliyoruz...