20.01.2009 palamut ve çinekop avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında winchester tarafından paylaşıldı.

1. winchester

winchester mert

Favori Kamış:
    ferrari7000
    En İyi Avı:
    48cm lüfer
    güzel bir gundu ama yoruldum ne yalan soyleyım sabah gun agırmadan once oraya gıttım ve aksılık ıste motorsıklet ile gidiyorum ve motorun arkasında kamıs takılı duruyoken motordan ındım ve arkamı donmem ıle motor kendı kendıne devrıldı ve 3 parca olan kamısımın en ust kısmı kırıldı ve gune kotu basladık anlıcanız neyse sonrasında engın abıyı aradım abı gelırken banada bı kamıs al gel dedım kırdım dedım ve saolsun oda benı kırmadı bana sorentoyu getır dı bende fazla yabancısı degıloım bende de var evdeydı ama tabıkı :) neyse lafı fazla uzatmayım basladık saat 7.30 gıbı ve ben ılk dakka kotu basladım cunku ferrari kamısa cok alısmıstım uzaktan tarayarak alıyodum balıgı ama yavas yavas alıstım ve balık almaya basladım sonra sında meral amcamız saolsun benım kamısı 10 dk ıcınde kendı sargı ıle hemen sardı ıcını dolgu yaptı ve kamısı tamır ettık ben tabı havalara uctum ve o heycanla bır basladım 3 saat ıcınde aldım balıkların hepsı budur ama hep arka arkaya geldı suyunu buldum ve cok guzel balık aldım herkese boyle avlar nasıp olsun rastgele ...

21.01.2008 bugunde balık aldım arkadaslar ama bugunku balıkları cekemedım cunku komusya gıttı 7 palamut ala bıldım bugun guzel balık yaptı aksamüstü

2. Mert tebrik ederim..Hatta alkışlıyorum:)

Kışın balıksız geçen şu günlerinde bizlerle paylaştığın bu avlar mükemmel.Ellerine emeğine sağlık..Şansın daim olsun.:)

Kırılan kamış şanssız bir av başlangıcı olsada sonuç zaferle bitmiş;)

3. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler :)vallahi milleti catlatıcan sonunda ne diyim maşşallah :)

4. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Tebrikler Mert balıklar muhteşem. Kullandığın sahtenin model ve markasını belirtirsen sevinirim. Zira pazar bir deneme yapmaya gideceğim elimdekilerden birine benziyor.

5. alper.bjk

alper.bjk alper saglam

Favori Kamış:
    shımano
    Favori Makine:
    shımano ultregra 5500 xsb
    En İyi Avı:
    kızım nehir
    mercim tebrikler işyerinde bize kafayı yedirtcigin icin şaka tekrar tebrikler:)

6. serdart

serdart serdar tuman

En İyi Avı:
    3 kg kırlangıç, 2,9 kg dülger, 2,5 kg levrek
    tb

Bol şnslar tb ler.RASGELE.

7. Mehmet Demirörs

Mehmet Demirörs Mehmet

Favori Kamış:
    Oltanın her türü
    En İyi Avı:
    Hatırlamıyorum öyle çok ki
    tebrik

mert selam zaten senin raporlarının baş kısmına baktığımda daha alt kısımlarda şimdi ne balıklar vardır kimbilir diyerek mausu aşağılara alıyorum ve durumm....mükemmel.bizi fene alıştırdın valla..bu bol balıklara hemde hepsi kalite ve bi ayar yani.şu soğuk ankarada özelliklede balıksız günlerde sen bizi çat diye çatlatacaksın hani...yalnız avın başındaki şansızlıklarına inan çok üzüldüm. hem motor yerde hemde kamış ...... ne diyelim.geçmiş olsun...bende çok üzülürüm.böyle şeylere ve ne tutarsam tutayım bida içime sinmez hiç...av boyunca onu düşünürüm ve üzülürüm hep....bu yüzden seni en iyi ben anlarımm...ve kendimi ava konsantre edemem kolay kolay...neyseki telafi etmişsin çok şükür.....sana bol balıklı günler dilerimm. gelecek raporlarını sabırsızlıkla bekliyorumm.

8. mr_zagg

mr_zagg zeki

Favori Kamış:
    V.s, v,s. v,s....
    En İyi Avı:
    hedefime az kaldı...
    Mert Tebrikler... GErcekten muhteşem avlar..bu sezonun en keyifli avlağında avlanmakta bir o kadar zevkli gercekten.
    Ben avrupa yakasında oturuyorum dün yani 21.01.08 de eşimle üsküdardaydık. ilk kez Üsküdar Radar' ın oraya yani sizin avlandıgınız yere gelme fırsatını buldum. sizi de gördüm orda gercekten Tam bir profesyonel avcıların keyifle avlanabilinecek bir yer. kıskanılacak bir güzellik gercekten. Motorun ve kamışın için üzüldüm geçmişolsun. yarın iş çıkışı 16:00 gibi bende orda olucam inşallah bir motosiklet kullanıcısı ( kawasaki ER5) ve balık sevdalısı olarak sizlerle tanışmak isterim gercekten.. Rastgele

9. winchester

winchester mert

Favori Kamış:
    ferrari7000
    En İyi Avı:
    48cm lüfer
    hepinize gercekten cok tesekkur ederım yorumlarınız ıcın okudukca ınanın cok hosuma gıdıyo boyle paylasımlar hele bıde en guzelı bazen uskudara abılerımız gelıyor aaa sen mertsın tamam hatırladım raporlardan deyıp oturuyoruz konusmaya tanısıyoruz harıka bırsey keske hep beraber yapa bılsek su durumu cok ısterım hem yemek hem balık fılan hem tanımak ısterım herkesı cok merakda edıyorum yaklasık 5-6 kısı rapor sayesınde tanıdım uskudarda hepınıze guzel ve bol balıklar dılıyorum tesekkurler...

10. winchester

winchester mert

Favori Kamış:
    ferrari7000
    En İyi Avı:
    48cm lüfer
    yücel abi havasına göre değişiyor suanda hem ucuz hem iş yapan sahteler pelıcan gelıyor 5cmlık yada bıraz daha kalıtelı rapala dersende 5.3 cm strike pronun yesıl sıyah ve turuncu rengler su zamanlar banko gıdıyor

11. winchester

winchester mert

Favori Kamış:
    ferrari7000
    En İyi Avı:
    48cm lüfer
    tesekkurler mehmet abi herzaman koyamıyorum resımlerı aradabı cekmeye calısıyorum .. :)

12. winchester

winchester mert

Favori Kamış:
    ferrari7000
    En İyi Avı:
    48cm lüfer
    koral abi bi gun ayarlıyalım benım guzel bı yerım var rapalada kalabalıkda olmaz orda gıdelım forumda baslık atalım gıdelım oraya sansımız neyse hem tanısmıs hemde balıkla ugrasırız ..

13. istavrit

istavrit Boğaç

Hava lodos kıble karışık esiyor ...Buna rağmen palamut ve çinekopun sahteye atlaması güzel ...Bu hafta sonu tekne ile Radarı tekrar denemek istiyoruz ...Sen hafta içi rapora balık koydukça bizde daha umutlu gidiyoruz
    Tebrikler ,Rasgele

14. Wetblue

Wetblue CUMHUR

Favori Kamış:
    DAIVA ST.9070 + ALBASTAR-Target 1,80 Two Piece
    En İyi Avı:
    Lagos 7,5 kg.
    Tebrikler Şemsi Paşa ya radar denmesine üzülsemde bereketi devam ediyor, bu güzel yanı. Rasgele.

15. cihan16

cihan16 cihan

mert tebrikler çok güzel av olmuş biz her ne kadar orada taktırıp koparsakta senin balıkları gördükçe daha bi hevesleniyoruz ihşallah bi gün bizede şans güler
    sana bol şanslar dilerim

16. cihan16

cihan16 cihan

bide bi sorum vardı cevaplarsanız sevinirim cuma akşamı kıyıdan balık tutmak için bi yerlere gidelim diyoruz herhangi bi tavsiyen varmı cevaplarsan sevinirim

17. mr_zagg

mr_zagg zeki

Favori Kamış:
    V.s, v,s. v,s....
    En İyi Avı:
    hedefime az kaldı...
    kıyıdan ne avlayacaksınız acaba cihan bey ve saat kac gibi gitmeyi düşünüyorsnuz. AVlanma süreniz ne olacak tahminen. BEn avrupa yaksından bildiğim kadar. Aksam hava kararana kadar coook güzel istavrit alırsınız. tüm bogaz balık yapıyor neredeyse. Ama amaç çinekop ise durum değişir o zaman akıntının cok etkili olmadıgı bogazın koylarında yemli takımm ıle deneme yapabilirsin.. cok fazla detayla ugraşmak istemezsen karaköyde galata köprüsünde tüm gece boyunca takılıp istavrit ve cinekop alabilirsin. cinekopa yem olarak hamsi kullanıyorlar balıkcılar cinekopa atacaksan eğer mutlaka hamsi bulundur yanında.. Rastgelsin

Son düzenleme: 22 Ocak 2009
  18. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    güzel balıklar, bir üsküdar klasiği palamut ve çinekop. dün de güzel palamut yaptı, raporunu bekleriz artık ;)

ben de diyorum bu çocuğu nereden tanıyorum ben :) hadi sen de beni tanı bakalım :)

19. salahattin

salahattin salahattin kaplan

mert çok güzel balıklar,paylaşımın için teşekkür ederim.kırılan oltana üzüldüm.denizliden sevgilerle.

20. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Mert güzel bir av günü daha yaşamışsın balık varken kısmetinizi alın fırsatı kaçırmayın bereketli avlarınız olsun rastgele