Çok güzel bir güneşle uyanıp düştük yola. İstinye iskelede buluştuk. Çaylarımızı yudumlayıp hemen tekneye atladık. Denizde bizim gibi bir kaç tekneden başka bir şey yoktu. Güzel bir dalga yemekle komple ıslandık ama talat baba fena ıslandı Boğaz kup kuru ne balık var ne balıkçı. Yanlız kıyıdan güzel istavrit alıyorlardı. Ama bizde hiç bişey yok. Komple boğazı gezip tekrar İstinye açıklarına döndük. Tektük balık yaptı. Akşama kadar koca 4 kişi 2 si SARI belgeli yarım kg istavrit ya vardı ya yoktu. Trofeciler Kaptanımız Yavuz abi takımla boğuşurken Trofeler
Vaayyyy, Pazar kaçamağı ha. Valla balık olsun olmasın, bence Talat ve Yavuz ağabeylerin muhabbeti yeter. Biz de dün Suat'la birlikte bir iş için Beykoz tarafındaydık. (Keşke gitmez olaydık, 1,5 saat gidiş 1,5 saat dönüş, sıcakta helak olduk. Eve nasıl gittik bilmiyorum. ) O tarafta kıyıdan atanlarda da pek balık yoktu. Sanırım Üsküdar tarafı dün iyi balık almış. Sabahtan radarın oralardaydık ama kovalara bakmadım. İstanbul kıyı raporlarından aldığım tüyo bu. Yine de dediğim gibi, balık olsa da olur olmasa da, Talat ve Yavuz ağabeylerin muhabbeti yeter. Güzel bir gün geçirmişsiniz, tebrik ederim.
Güzel bi kaçamak oldu. Komple ıslanmamız daha da neşe kattı. Hava inanılmaz derecede sıcaktı. Artık balık yok diye denize atlamayı bile düşündük.
İnan ki ıslanmak sorun değil. Emin ol, Suat ve benim kadar, her defasında sırılsıklam olanını tarih yazmamıştır. Biz sürekli ıslandığımız için, ıslanmak bana felaketmiş gibi gelmiyor artık. Anlatsam, bu kadar da olmaz dersin inan.
Talat baba harekatı bu kez, "sohbet baba" harekatı olmuş desenize Ama zaten, böylesi güzel bir havada, Boğaz' da teknede iken, Talat Abi ile ava gitmektense sohbet etmeyi tercih ederdim, hele bir de yanında Yavuz Abi varsa Geçirdiğiniz güzel gün yeter
Gökhan sen kendin yazmışsın imzanda BALIK BAHANE DOSTLUK ŞAHANE işte buna güzel bir örnek olmuş dünkü avınız inşallah bir dahakine livarınız dolar.