Değerli amatör balıkçı dostlar, Kısır geçen Ramazan ayı avlarından sonra nihayet özlemini duyduğum avımı bu sabah gerçekleştirdim. Sabah saat 4:30 da çalan saatin sesiyle uyandım yarım saat sonra avlak yerimde yerimi almıştım.Ayın mevcut durumu beni düşündürsede başaladım at çek yapmaya.Av çantamda 15 taneye yakın muhtelif sahteler var fakat ben çok güvendiğim Roder sahtemi taktım ve inatla hiç değiştirmeden o sahtemi kullandım ödülüde aşağıdaki 54 cm (1485 gr) güzel bir levrek oldu. Avda kullanılan ekipman daha önçeki avlarımda kullandıklarımla aynıydı;210 fladen kamış,4000 lik silstar makina,0.24 angell misina,136 mm roder kırmızı kafa Herkese daha iyileri rastgele
Merhaba İlyas Bey, Forum'da Didim görünce birden heyecan bastı. Öncelikle Tebrik ederim, daha irileri rastgelir inşallah... Kısmet olursa haftaya oraya tatile geleceğim . En azından mevkii hakkında bilgi verirseniz sevinirim tşk
Aydın bey mevki altınkum iskelesinin yanıgümrüğün hemen sağ tarafı.Geldiinizde bana göre balık avı ay karanlığı olacağından daha verimli olacak.Sabah erken saatlerde güneş doğmadan bu merada şansınızı deneyebilirsiniz.
Abi ben hep akşam olta attım, inanılmaz levrek vardı ama bir kere olsun sahteye atlamadı. Acemiliğime geldi sanırım. Levrekler diğer balıkları 40-50 metre öteden kıyıya kadar hoplayarak kovalıyordu.
Seferihisar tarafında avlanan çok zevdiğim bir kardeşim de bu tip yalancı kullanıyor ve demesi şu ki ince uzun yalancılar daha iyi iş yapıyor..,,tabii görüş meselesi...
merhaba ilyas bey bende didimdeyim isterseniz beraber avlanabiliriz tanışmak isterseniz telefon numaram 05347978261