20.09.2013 Levrek avım

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında uFuK-28 tarafından paylaşıldı.

1. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Selamlar, 2 gün önce yapmış olduğum levrek avım. Saat 00.20 gibi av yerine gittim 02.00 gibi ilk balığımı aldım fakat balık kıyıda kurtuldu bende oltayı gelişi güzel bıraktım birkaç hamleden sonra balığı ensesinden yakaladım ama makina suya gömülmüştü yedek makinayıda takmadım (aklıma gelmedi) dolayısı ilen makina ıskarta oldu. Çok geçmeden 2 balığı aldım son balığı 02.30 gibi aldım ve eve geldim. Balıklar sırası ilen 54 cm 1820gram, 57cm 1980 gram, 60cm 2350 gram yani küçükten büyüğe doğru yakalandı. Her 3 balıkta strike pro 145s 010 renk kodlu sahte ile yakalanmıştır. Herkese rastgelsin.. Not: ben balıkları kuyruk çatalından değil komple ölçüyorum.. [​IMG]

2. balıkçı öğretmen

balıkçı öğretmen KEMAL

Favori Kamış:
    Okuma V System 2,70 10-40
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Levrek
    Merhabalar öncelikle tebrik ederim çok güzel bir av gerçekleştirmişsiniz. Bende Bartın'da avlanıyorum. Hava muhalefeti nedeniyle uzun zamandır levrek avına çıkamadık. Sizin orada da hava aynı durumda mı öğrenmek istedim. Bir de avlandığınız bölge liman içi mi değil ise kayalık mı kumsal mı? Hava durumu(yağış, rüzgar şekli), deniz dalgalı mı ay var mıydı? Bu konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim.:) :help:

3. Kamuran karaman

Kamuran karaman Kamuran Karaman

Favori Kamış:
    Yabomax Sword 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65 II
    En İyi Avı:
    Levrek 4 kg
    Tebrikler Ufuk...Daha irileri rast gelsin.

4. GencoGnc

GencoGnc Genco

Tebrikler.
    Sözkonusu sahte karadenizde verimli avlar veriyor.Yanlız ben hep sabaha karşı kullanmışımdır,hiç gece kullanmadım.Zifiri karanlıkta iş yapıyor mu,yoksa çevrede yansıma yapan ışık veya ay mı vardı acaba?

5. sabriyazici

sabriyazici sabri

tebrıkler daha iyiler rast gelsin

6. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    maşallah bir değil iki değil daha ne olsun, tebrikler diliyorum

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler, güzel levrekler...

8. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Tebrik ederim güzel av olmuş, devamına rastgele :)

9. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Kamuran teşekkür, darısı sizlere. Rastgelsin.
    Teşekkür ederim. Sahte konusu şöyle balık varsa emin ol öyle pek sahte seçmiyor gibime gelir oldu, sebebi bazı arkadaşlar öyle acayip sahtelerlen yakalıyorlarki. Avlandığım yerde yoldan ışık yansıması var o gecede dolunay vardı hava bulutsuzdu balıkları aldığım yerde dalgada yoktu yanımdaki arkadaş gözümle görmesem inanmazdım dedi. Bu sahte gündüz ve gece iş yapıyor. Başka örnek vereyim strike pro 031 model renkkodu 005 (her tarafı beyaz) bu rapala ile ben ve arkadaşlarım gündüz ve gece balık aldık. Rastgelsin..
    Teşekkürler inşallah sanada irileri rastgelir..
    Teşekkürler, evet 3 tane aldım birazda şans galiba. Bir gün sonra 5 tane aldım ama hepsi ispendekti :( 38-40 cm arası. rastgelsin.
    Teşekkürler darısı seni başına, 3 levreğide ayrı yerlere hediye ettim yiyenlerden biri tadı güzel dedi :) Rastgelsin..
    Teşekkür ederim sizlerdende güzel raporları bekleriz.. rastgelsin