Selamlar, 2 gün önce yapmış olduğum levrek avım. Saat 00.20 gibi av yerine gittim 02.00 gibi ilk balığımı aldım fakat balık kıyıda kurtuldu bende oltayı gelişi güzel bıraktım birkaç hamleden sonra balığı ensesinden yakaladım ama makina suya gömülmüştü yedek makinayıda takmadım (aklıma gelmedi) dolayısı ilen makina ıskarta oldu. Çok geçmeden 2 balığı aldım son balığı 02.30 gibi aldım ve eve geldim. Balıklar sırası ilen 54 cm 1820gram, 57cm 1980 gram, 60cm 2350 gram yani küçükten büyüğe doğru yakalandı. Her 3 balıkta strike pro 145s 010 renk kodlu sahte ile yakalanmıştır. Herkese rastgelsin.. Not: ben balıkları kuyruk çatalından değil komple ölçüyorum..
Merhabalar öncelikle tebrik ederim çok güzel bir av gerçekleştirmişsiniz. Bende Bartın'da avlanıyorum. Hava muhalefeti nedeniyle uzun zamandır levrek avına çıkamadık. Sizin orada da hava aynı durumda mı öğrenmek istedim. Bir de avlandığınız bölge liman içi mi değil ise kayalık mı kumsal mı? Hava durumu(yağış, rüzgar şekli), deniz dalgalı mı ay var mıydı? Bu konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim. :help:
Tebrikler. Sözkonusu sahte karadenizde verimli avlar veriyor.Yanlız ben hep sabaha karşı kullanmışımdır,hiç gece kullanmadım.Zifiri karanlıkta iş yapıyor mu,yoksa çevrede yansıma yapan ışık veya ay mı vardı acaba?
Kamuran teşekkür, darısı sizlere. Rastgelsin. Teşekkür ederim. Sahte konusu şöyle balık varsa emin ol öyle pek sahte seçmiyor gibime gelir oldu, sebebi bazı arkadaşlar öyle acayip sahtelerlen yakalıyorlarki. Avlandığım yerde yoldan ışık yansıması var o gecede dolunay vardı hava bulutsuzdu balıkları aldığım yerde dalgada yoktu yanımdaki arkadaş gözümle görmesem inanmazdım dedi. Bu sahte gündüz ve gece iş yapıyor. Başka örnek vereyim strike pro 031 model renkkodu 005 (her tarafı beyaz) bu rapala ile ben ve arkadaşlarım gündüz ve gece balık aldık. Rastgelsin.. Teşekkürler inşallah sanada irileri rastgelir.. Teşekkürler, evet 3 tane aldım birazda şans galiba. Bir gün sonra 5 tane aldım ama hepsi ispendekti 38-40 cm arası. rastgelsin. Teşekkürler darısı seni başına, 3 levreğide ayrı yerlere hediye ettim yiyenlerden biri tadı güzel dedi Rastgelsin.. Teşekkür ederim sizlerdende güzel raporları bekleriz.. rastgelsin