herkese merhaba dün iş yerinden arkadaşın teknesi ile saat6 civarı b.çekmeceden açıldık hava aydınlanmaya yakın mera ya geldik önce zarganalarımızı tuttutuk daha sonra lüfer denemelerine başladık 2 tane lufer tututtuldu ikiside bana geldi bu yüzden çok mutluyum daha sonra lüfer alamayınca biraz istavrit tutup avı sonlandırdık. sonuç:2 tane lüfer biri 33cm diğeri 35cm eve gelince ölçtüm 2 tane zargana 15 20 tane istavrit. kullanılan takım zargana için ipek lüfer için rapala arkası uzun olta Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Sevgili Nusret kardeşim Lüferlerini tebrik ederim, sana daha büyüklerinin gelmesi dileğiyle. aman hemen ızgaraya at , sakın ola üzerini çizme, sevgiler hoşça kal.
Tebrikler güzel lüferler, zarganalardan yaptığınız şekilde gayet ilginç Güzel avlarınızın devamını dilerim.
Çok güzel balıklar. Bu sene dişli rapoları rekora gidiyor sanırım. Aman nazar değmesin. Tebriklerimi sunarım.
çok teşekküler.. teşekkürler... çok saol.. orhan amca çok saol ama daha yiyemedim kısmetr yarına inşallah çok saol çok teşekkürler.. allah razı olsun..teşekkürler çok saol şekil biraz şans oldu teşekkürler..