20/11/2009 Boğazın Balıkları (Türlü) Yer: Boğazın Avrupa Yakası Kamış: Vazgeçemediğim emektar Alba star çelik sargı 3.5 metre Makine: Banax SX 4000 Beden: 0,30 alba Hedef: 1.hedef Sarıkanat, 2. hedef İstavrit Takım: Çapari, mantarlı sarıkanat takımı, Şeytan Yem: istavrit 20/11/2009 cuma saat 10:00 balık mekanım arnavutköydeyim. Ortalarda balık namına 1 sarıkanat ve 3-5 istavrit dışında balık yok bende de zaten yem yok. Çamlıbahçe at çek çapari istavrit yaparken arnavutköyde çapariye atlayan bir tek istavrit bile yok. Önce yem derdine düşüp çamlıbahçeden çapari ile cumaya kadar 20-25 kadar istavrit tutup (BKZ 1. resim) cumadan sonra arnavutköyde hedef balık olan sarıkanata mantarlı 100 gr kurşunu takımı yolluyorum.15 yakın istavriti feda edip (yemi izmarit yemesinden ötürü) ve akşama kadar sadece 1 vuruş ile ancak 1 sarıkanat tutabiliyorum. (BKZ 2. resim) ve sarıkanat olayına akşam son verip şeytan ile 22 tane iri (ortalama 19 cm) istavrit tutarak(BKZ 3. resim) 21:00 gibi sonlandırıyorum. Hepinize rastgele................. 1. resim 2. resim 3. resim Soldan sağa izmarit,kefal, sarıkanat,arnavutköy istavriti,çamlıbahçe istavriti
Abdullah abi güzel bir av olmuş tebrikler. yorumun , yazıların ve resimlerinle olaya ayrı bir güzellik katmışsın. Pazar günü bende oraya yada sarayburnuna bir geçiş yapacağım.sarayburnu ile ilgili bir duyum varsa beklerim. oltan her daim dolu olsun inşallah. şimdi sınava gidiyorum hakkımızda hayırlısı. iyi günler.
Sarayburnunun sarıkanat yaptığı söyleniyor. Benim henüz gidip deneme şansım olmadı. Rastgele..............
yem istavrit,karides,midye (hangisini yerse) iğne 9-10-11 mustad çapraz iğne, misina 12-15 mm ultra asso