Cumartesi gecesi bacanağımla balığa çıkalım dedik. Balık yemlerimizi ve kendi yemlerimizi alıp avlağa vardık. Dip takımlarımızı suya atıp kendi karnımızı doyurmaya başladık. Ben şıp şıp ile bacanakta şamandıralı olta ile avlanmaya başladı. Daha oltamı atar atmaz ilk balık geldi küçük bi eşkina. iğneden çıkartılıp tekrar suya iade. Peşinden 2 tane daha tabiki onlarda suya. Daha sonra bi gelincik ve kaya balığı istilası başladı sormayın. Belki ellinin üzerinde kaya ve gelincik. Bu arada dip takımını tazeleyeyim dedim çektiğimde 12-13 cm civarı bi minakop oda suya iade. Saat 12 civarı şıp şıp küçük bi selam werdi sonra bi daha çekeyim dedim ama ne mümkün takıldı kücük bi kurtarma hareketi kurtuldu ağır bişi var, su üstünde bi şapırdama balığı gördüm. Hemen bacanağa seslendim kepçe diye saolsun hemen yetiverdi ve kepçeledi beraberce dışarı aldık tosunu. 910 gr geldi. daha sonra kayda dğer bişi olmayınca avımızı sonlandırdık. Yer: Mudanya Yem: boru kurdu Olta: şıp şıp http://img32.imageshack.us/img32/9955/fotoraf0161h.jpg
Tebrikler fatih benim çipuraya benzemiyor ama neyse,bu arada şimanonun kalamasını yaptırdınmı nasıl kaçırdık balığı
fatih dostum , karagöz için limit 19 lt lik damacana boyu idi , bu baya bir limit altı olmuş ) tebrik ediyorum dostum..
Fatih bey anlattıklarınız rüya gibi valla birkaç gün önce sabaha kadar bi takla atmadığımız kaldı ama yinede tek vuruş dahi alamadık.inanın kaya balığına hasrettik. şimdi sizden böyle bir rapor görmek beni çok sevindirdi.kendim tutmamış olsamda sanki kendim tutmuş kadar memnun oldum. daha güzellerine rastgele
teşekkürler. saol pehlivan abi şimano sizlere ömür. Çekemedi güzelim balığı EE oda bi dahakine yücel teşekkürler. Teşekkürlerr. Teşekkürler daha güzelleri sizin olur inşallah.
Dostum bir kaç gün önce gelse bayramda tosun yerine kesiverirdin.Maşallah baya da dombiliymiş.Dahasına rast gele.
Tebrikler Cumartesi gecesi bende narlıda yakaldım senin tosun kadar vardı. mudanyada nerden atıyorsunuz güzelyalı limandanmı??
teşekkür ederim sizede. teşekkürler. amin barış darısı başına. teşekkürler. sanada tebrikler kardeş. Sayılır limana yakın. teşekkür ederim güzel abim. Özledim valla seni dayı heran çıkagelebilirim ona göre.
tamam artık kendi karagözünü kendin tutmuşsun o zaman bizim ''BUNDAN SONRA TUTACAĞIMIZ TÜM KARAGÖZLER SENİN, EŞKİNALAR BENİM'' antlaşmasında yer alan karagöz bölümü değişikliğe uğrayarak ; ''BUNDAN BÖYLE TUTACAĞIMIZ TÜM KARAGÖZLER TUTANIN, EŞKİNALAR BENİM'' olarak değiştirilmiştir... inanmıyosan bugünkü resmi gazeteye bak tebrikler dostum ... yarın ola hayrola...