20.12.2015 pazar günü ben ve Serkan kardeşimle yaptığımız uzun olta lüfer avımızı paylaşmak istiyorum. Limandan Ergün kardeşimizden sağ olsun kendi difrizinden verdiği zarganalarla bugün ki avımızı gerçekleştirdik. Geçen haftaki sarıkanatları bulma ümidiyle sabah 8 gibi yola koyulduk meraya vardığımızda Serkan oltayı suya indirir indirmez peş peşe iki tane balığı almıştı fakat balıklar geçen haftaya göre ufalmıştı. Saat 13:00 e kadar balık hareketleydi ve günün ilk sürpriz Serkan'dan gelmişti ve ilk lüferi livara atmıştı bile daha sonra yemek ve dinlenme molası verdik. İkinci parti ava başlarken daha ümitliydik lakin balık çok seyrekti ve hiç umudumun olamadığı bir anda ikinci lüferimizde bana denk geldi moraller tavan yaptı daha ne olsun 20 aralıkta lüfer alıyorduk, Serkan kardeşimin meyhane lüferiyle de bugüne son noktayı koyup avımıza 16:30 gibi son verdik. Haftaya ne olur bilinmez iyi haber gelirse sezon finalini haftaya yapacağız. https://youtu.be/Aue-OgNhbd0 KAYINTI ZAMANI img][/url]
Ustalara bu yakışır zaten... Asım Bey merhaba.Tebrik ederim.Dersini çalışan sınıfı geçer.Harika bir paylaşım olmuş.Ellerinize sağlık.Kullanmış olduğunuz sistem uzun olta şeklinde olsa gerek.T fırdöndü kullanarak mı yapıyorsunuz?Bir de fırdöndü-rapala arasını kaç kulaç yapıyorsunuz?Trofe avlarınız yeni yılda daha da fazla olsun inşaallah.Herşey gönlünüzce olsun.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
Asım abi tebrikler. Demiştim sana doğru kovalıyoruz diye Bence sezon finalini bir kaç hafta daha ertele. Balık parti parti inmeye devam ediyor aşağıya. Ayrıca hava yatık ve ara ara hafif lodoslu.. Bu hafta marmarada hatırı sayılır avlar olabileceğini düşünüyorum.. Devamı da rastgelsin abi.
Sağol Ercan kardeşim fırdöndü olarak ben T kullanmıyorum sağlam bir halkaya üç tane fıdöndü geçiriyorum birine beden misine birine kurşun bedeni birne de rapala bedenini bağlıyorum rapala ile fırdöndü arası sulara gör değişir genelde 4,5 kulaç yapıyorum.
Maşallah Asım Reis.Takdiri hakediyorsun.Sezonu kapattık derken sayende takımları yine tekneye taşıyıp uzun oltaya çıkacağız galiba
kardeşim sağolasın hafta sonu bir sefer daha yapacağım bakalım nasıl olacak,belki başka balıklara da bakacağım.
Maşallah Asım abi güzel av olmuş. Bu sene değişik bir sezon oldu yine de bunada şükür diyelim. Avlarının devamını dileirm rastgelsin.