Merhaba değerli dostlar. Forumda pek aktif değilim arada sırada uğrar gider gelirim, balık avını senen tüm dostlarıma rastgele. Uzun zaman olmuştu balık avına gitmeyeli özlem dolu bir zaman taki misina bağlamasını unutanadek, fırtına misali kabaran av duygusu içimde kopan kasırga olsa, ısterse denizin yanı başında fırtına kopsun bu zamanda bu av olacaktı ve olduda ozaman keyifli seyirler değerli dostlar rastgele sevgilerimle http://www.youtube.com/watch?v=yjCJVSTSsSQ
güzel paylaşımın için teşekkürler Rıdvan abi güzel balıklar almışsınız..videoda güzel olmuş herzamanki gibi
bereketli bir av olmuş.emeğinize sağlık.ben bir acemi olarak Size sorularım var kullandığınız takımdan bahsedebilir misiniz? misinaya yuvarlak bir şey takıyorsunuz, o nedir?sarı kurşuna gezer dediniz tipik armut kurşuna benziyordu. bir de kamış ayağını satın mı aldınız? Siz mi yaptınız?nasıl birşey?
Keyifle izledim çok güzel bir av geçirmişsiniz gerçekten paylaşim için teşekkürler. Paris vardi sanirim ona ne oldu
elinize sağlık.bu ay yıldız hareketinin avda neden etkili oldugunu acıklayabılırmısınız?nasibiniz bol olsun
Teşekkürler Kadir dahası sizlerin başına Afiyet şeker olsun Teşekkürler Alper dahası sizlerin başına Teşakkürler Faruk,koyun orta kısmı kum yantarafları kayaılık bazı yerleri aynalık yosunluk Teşekkürler Semih, evet satın aldığım malzeme buna benzer şeyler yapılabilir zamanlada yapacağım ve paylaşacağım kurşunda aynı dediğiniz gibi armut benzeri kurşun, sadece ana bedende bulunan aparat haraketli Teşekkürler Emre, Paris hayata gözlerini yumdu Teşekkürler Emre,avlak bölgesine göre dağişiyor avladığım yer aysız gecelerde balık yapmaz,bazı av yerleri aysız gecelerde balık yapar,fakat Karaburun bölgesi son baharda sular soğmaya başlayınca aylı aysız geceler fark etmeden balık yapar, yıldız hereketleri tamamen benim takıntılarım ve gözlemlerim sevgilerimle