Çok da hoş geçmeyen bir av oldu arkadaşlar. yem olarak cupra için sardalya kullanılmıştır.levrek at çek ile 6,5 silikonla yakalanmıştır. Bu arada cupralar nerden kaçtı bilmiyorum,sahibi buralardaysa haber versin [/url][/IMG] [/url][/IMG]
umıt kardesım gun gun avladıgın avları merakla takıp edıyorum,bende ızmırde oturuyorum ve genelde yenı foca eskı foca arasındakı bolgelere ve cakmaklı koyu cıvarında avlanmaya calısıyorum kendıme gore gelıstırmeye calıstırdıgım yem ve av teknıgım var kı yazılarında okudugum somon yagında bekletılmıs sardalya yı yem olarak kullanma ısını merakımı gıdermek amacıyla mutlaka deneyecegım,alıaga ya hıc gelmedım bu guzel kuzuları her halde oralardan alıyorsun,hıc bır balıkcı kendı merası bozulmasında dıye avlandıgı yerını soylemez ama alıaga da avlanacagımız bolge varmı gelıp avlanabıecegımız.
Tugay abi evet ben aliağa da avlanıyorum çakmaklı vs. o bölgeler daha farklıdır .farklı sistemler gerektirir.Ben av yerlerimi hiçbir zaman saklamadım forumdan da bir kaç arkadaşa msn üzerinden yer tarifi verdim.Sonuçta balık işi nasip işi ve herkesin nasibinin ayrı olduğuna inanırım.Tabi avlandığın bölgede bilen bilmeyen, tependen 8 -10 kişinin olta atması da hoş olmuyor.MSN üzerinden yer hakkında yardımcı olurum seve seve.Hatta buralar da karşılaşabiliriz ve beraber avlar yapabiliriz.Saygılar...
tebrikler afiyet olsun...bir zamanlar rekor boyda çipura çıkarmış oralardan...galiba eski zamanlar geri geliyor...körfez temizlendikçe balıkta bollaşıyor...
Temizlikle pek alakası yok ağcılar fırsat bırakmıyordu balığa.İş sahil güvenlikte bitiyor.Son 2 senedir çok sıkı tutuyorlar ve sonuç ortada işte.