YER: BODRUM-GUVERCINLIK TAKIM: KLASIK DİP TAKIMI YEM:MAMUN ZAMAN:20:00 -01:00 ARASI Cümleten merhaba, Arkadaşlar şu an işteyim,,vaktim az araya sıkıştırayım dedim raporu,çok detaylı yazamadım.kusura bakmayın. Mayıs ayından bu yana bu 3ncü avım..İlk iki avda resmen sıfır çekmiştim,tam bir hayal kırıklığıydı..Bu ağır darbeden sonra hem mental olarak kendimi toplayayım,hem de balığın kıyıda bollaşması bekleyeyim demiştim. Nihayet geçtiğimiz cumartesi akşamı ofisten iş arkadaşlarım ve eşim ile beraber güvercinlik'e gittim,her zaman gittiğim yere.Geçen sene denenmiş ve sonuç alınmış bir mevkii olduğu için başka avlak noktaları arayarak vakit kaybetmek istemedim...Saat akşam 8civarı oltaları attık suya,,arkadaşlarım 2-3 ısparoz ve Gopez tutarken bende 1-2saat boyunca tık yoktu...saat 22:00 civarı ilk lidaki geldi..gerisi de yarım saat kadar arayla tutuldu...hep söylerim 1 kova ısparos gopez tutacağıma 1 çipura tutayım onun zevki bana yeter...toplanıp giderken balık hala vardı ama geç olmuştu ertesi gün iş vardı...böyle işte arkadaşlar.umarım bir dahaki sefere devamını getiririz. PS: Sasame Chinu iğneler müthiş,gene iş yaptı..Tavsiye ediyorum,denemeyenler denesin. kalın sağlıcakla,
Hakan tebrikler, şeytanın bacağını kırmışsın. Daha güzel ve tadında avlara inşallah. Lidakileri pembeye boyasak Mercan olur mu?
saol kardeş,tşk ederim. haftasonu fırındalar kendileri,biri benim biri hanımın daha 2 kişilik kontenjanım var lidakiler için,ön kayıtlarımız başlamıştır kontenjan aşımında da ilave yaparız sorun değil..
tebrikler Hakan bey, tekneyle açılma şansınız yokmu?, çıkarsanız antenli mercan ve lidakilerin büyüklerini de yakalayacağınızdan eminim
tşk ederim..son ava gittiğimiz de konuştuk aramızda ,bir dahaki sefere tekneyle gidelim diye ama bakalım kısmet...
tebrikler aşılış yapmışsınız, artık bundan sonra devamı gelir, zaten hep öyle değil midir? merdivenler en alttan çıkılmaya başlar, darısı daha trofelik avlara,
tb ler arkadaşım, bu arada tatmayanlara söyliyim, bu lidaki çupradan daha lezzetli olur, soğanın suyunu sık, sızma zeytinyağı karabiber de beklet, at mangala, pişerken fırça ıle bu sostan balıgı ıslatırsan daha güzel olur. tadından 10 tane götürürsün benden demesi.