2005 Yili Yer Antalya

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında NADİR tarafından paylaşıldı.

1. NADİR

NADİR NADİR

Favori Kamış:
    kenardan at-çekte kullanılan tüm malzemeler
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    yakaladığımda heyecanlandıran balık
    YER :ANTALYA-KONYAALTI-BOĞAÇAYI
    TARİH :02.02.2005
    KULLANILAN MALZEME: RAPALA ( PELİCAN 90MM.)

2005 YILI ŞUBAT AYIII. TURNANIN O DÖNEMDE BOĞAÇAYI AĞZINDA İRİLERİNİN ÇIKTIĞINI DUYDUM. VE BIR HAFTA SONU SABAHI DOĞRU BOĞAÇAYI AĞZINA. BENDEN BAŞKA KİMSE YOK.HAVA SOĞUK.AYAKTA DURULMUYOR SOĞUKTAN. DENİZ HAFİF DALGALI. TAM BALIK TUTMA ZAMANI.HAVA YENİ AYDINLANIYOR.BAŞLADIM AT-ÇEKE. HAVA AYDINLANMAYA BAŞLADIĞI AN İLK VURUŞU ALDIM.AMA BALIĞI KENARA KADAR GETİRDİM VE DALGA İÇİNDE KURTULDU. NEYSE BIZ TABİ DEVAM DURMAK YOK. BUNUN GIBI 3-4 TANE DAHA KAÇIRDIM. AMA ARTIK O SIRADA BEN KENDİ KENDİMİ YİYORUM. NASIL KAÇIRIRIM BUKADAR BALIĞI DİYE VE SONUNDA İLK BALIĞI ALDIM KENARA. 1 KILO CIVARI. DAHA SONRA AT-ÇEKE DEVAM ETTİM. DEVAM EDERKEN BIR ANDA OLTAMIN SOPAYA TAKILDIĞINI SANDIM VE TASMAYLA BERABER BALIĞIN SU ÜSTÜNDE ENDAMINI GÖRDÜM VE SAVAŞ BAŞLADI. BİR SÜRE SONRA BALIĞI DALGA İÇİNE KADAR GETİRMEYİ BAŞARDIM. DALGANIN KENARA VURDUĞU AN BALIĞI ALDIM KENARA. ODA NEY GERÇEKTEN O AN ELİME ALMAKTAN KORKTUM.AYAĞIMLA KENAR İTTİM.VE MUTLU SON. BUDA RESİMLERİ.İŞALLAH BEĞENİRSİNİZ.

2005 YILINI NEDEN ŞİMDİ YAYINLIYOR ACABA DİYEN ARKADAŞLARA SÖYLEYEYİM.RESİM YÜKLEMEYİ DAHA YENİ ÖĞRENDİM.:rolleyes:

BUDA GÜNÜN KAHRAMANI

:rolleyes:

2. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Çok güzel av yapmışsınız, 3 yıl geçmesine rağmen balıklar hala taze gibi duruyo :D:D:D

Aynı ve daha güzel avlar yapmanız dileklerimle tebrikler.

3. KaraKurt

KaraKurt Fatih

Favori Kamış:
    Olta ve Sabırrrr
    En İyi Avı:
    Kötü av yok :)
    Çok güzel balıkalr Tebrik ederim....Daha ilk günki gibi taze duruyorlar ....:D

4. serdargoller

serdargoller serdar

Favori Kamış:
    olta sırtı
    En İyi Avı:
    baraküda 6.5kg
    Güzel balık eline sağlık.Akdeniz baraküdası ve ıskarmoz olarak adlandırılır 60cm ve bir adet tutulması gerekir.:cool:

5. NADİR

NADİR NADİR

Favori Kamış:
    kenardan at-çekte kullanılan tüm malzemeler
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    yakaladığımda heyecanlandıran balık

TABİKİ BEN ÇIKARDIM.ÇIKARIRKEN BAŞIMA GELENLERDEN SONRA PENSE VEYA KARGABURNUNU HEP KULLANDIM.ÇÜNKÜ İĞNELERDEN BİRİ ELİME GİRDİ VE İÇERDE KIRILDI.BALIK İĞNEYİ RESMEN ÇİĞNEMİŞ SANKİ.BENDE ELLEYİNCE BİR ANDA ANİ HAREKETİYLE İĞNE ELİME GİRDİ.RESMEN GİRDİĞİ YERDEN ÇİVİ ÇIKARIR GİBİ ÇIKARDIM.CANIM BAYA YANMIŞTI.:rolleyes:

6. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Tebrikler, turnalar nefismis o zamanlarda da :)