2006-2009 balık avlarım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ozan1977 tarafından paylaşıldı.

1. ozan1977

ozan1977 ozan sağlam

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme cast 420
    Favori Makine:
    okuma v system v65
    En İyi Avı:
    levrek 3kg,kalkan 4.5kg,eşkina 2kg
  2. NedimBugrul

NedimBugrul nedim

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    70 lik Sheaskpere
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık karagöz
    nefis avlar.rast gele.

3. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    tebrikler çok güzel avlarmış ya hayranlıkla izledim :)

4. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Bereketli avlarınız daim olsun. Özellikle levreğin hikayesini hepimiz okumak isteriz :)

5. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    maşallah çok güzel günler geçirmişsiniz balık avı açısından,rasgele

6. ozan1977

ozan1977 ozan sağlam

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma v system v65
    En İyi Avı:
    sevgili yücel geçen sene temmuz ayıydı.ben usta bir zıpkıncı değilim ama çok merakım var amatörce dalmaya ,avlanmaya çalışıyorum..o gün şöyle irice bir kefal vururum niyetiyle suyun kenarına indim..suya girmeden arkadaşlarım dediler burada eşkina hatta levrek var diye bana söylendiler..sakın bir levrek vurmadan gelme dediler bu gerçekten doğru..dedim Allahmı söyletti sizi dedim ve suya daldım ..baya uzun bir mesafe yüzerek balık aradım,arada aşağılara indim derinlik çok fazla değil 3-5 metre arası..mendreği dönüp iç kısma gireyimmi girmeyeyimmi derken hadi oralarıda bir kolacan et dedim kendime.su çok net değil biraz bulanık..mendrek içine tam girişte 2 büyük kefal karşıma çıktı ama fişek gibi gittiler atış yapamadım tüh dedim içimden atamadık..neyse yaklaşık 5 metre ilerledikten sonra aşağıda bir kütle yuvaş yavaş bana doğru geliyor derinlik yaklaşık 3,5metre su yarı bulanık inanın kefal olduğu düşünerek yukardan aşağıya zıpkını patlattım ve ensesinden vumuşum zıpkın elimde küt küt ediyor ileriye doğru gidiyor..su bulanıkya balığı kestiremiyorum.ipi yavaş yavaş çekmeye başladım ve bir baktım koca gözlü üzt yüzgeçlerini açmış bir koca levrek..zıpkının şişide neredeyse balıktan kurtulacak okadar yavaş hareker ediyorum ki kaçmasın diye anlatamam.kaçsaydı ne yapardım bilmiyorum.ağlardım herhalde.sudan çıktım bağırmaya başladım arkadaşlarda oradaydı tabi bu arkadaşlar başka suya girdiğim yer en az 500metre geride kalmıştı.tesadüf bir abimizde de fotograf mak. varmışta olayıda resimledik..sonra elimde balıkla gerine gerine herkesin bakışları arasında arkadaşların başlangış noktama geri döndüm..arkadaşlarımın yüzlerindeki ifadeyi göreceksiniz hepsi şok burda levreğin ne iş var diyenmi dersin,çarşıdanmı aldın diyenmi....alın işte siz istemedinizmi levrek hepsi kopmuştu benimde aramadığım arkadaşım kalmamıştı bu olayı anlatmak için.o an ki zevki mutluluğu anlatamam.Allahın sevgili kuluymuşum dedim kendi kendime.yani mümkün değil bu balığı bilirsiniz ne kadar ürkek tilki bir balık..agoşonsuz avlamak imkansızdır.ama beni mutlu etmek için dandik zıpkınla kendini avlattı..hayatımdaki 2.trofem diğeride 2 kiloulk eşkina kalkanları saymıyorum4-5 kilo vardı onlarda..şimdi apnea powerpoint bir zıpkın aldım 90 lık makaralı elbisyide alıcam kısa zamanda...aynı kayalıklara ramazan öncesi 2-3 kez daha girdim ve birr sürü ispendekle karşılaştım bu beni çok mutlu etti popilasyonun artması harika..levrek marmarada var ama işte denk gelmek lazım..bir senedirde at çekle levreğe merak sardık takımlar hazır meralar tespit edildi..uygun zamandada oltayı balıklarla bulşturacağız...işte böyle dostum..sayglarrastgele

7. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    tam bir balıkçı helal sana!

bu kadar öezene bezene anlatım için çok teşekürler! tam bir balıkçı ruhu var tebrikler tebrikler alkişlıyorum!!! rastgele !!!

8. ozan1977

ozan1977 ozan sağlam

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma v system v65
    En İyi Avı:
    herkese teşekkürlerimi sunuyorum..saygılar.rastgele.