Arkadaşlar 2006 model kısa şaft 4 zamanlı 6hp johanson motor sıfıra yakın temizlikte faturalı 1600tl a alınırmı ?
Sıfırına bakıp makul bir fark varsa alınır. Örneğin otomobilde plaka takıldı mıydı %20 altından değerlendirilir. Satıcı firmaya da danışılabilir. Hayırlısı olsun.
Hikmet kardeş.. Fiyat uygundur bana göre..2 zamanlı olsaydı yok derdim ama 4 zamanlı olması avantaj tabiki..Ayrıca takacağınız botun veya teknenin boyutuda önemli..Fazla bir performans beklenmemeli ancak en azından elektrikli motordan iyidir..
Değer olarak bu fiat , normal piyasa fiatı , yani çok hesaplı değil ! Ayrıca aynı motoru kullandım ,soğukken , ilk çalışmada bayağı bir zorlanıyor ,(acenta bile olsa) ben memnun kalmadım ve sattım.
öneri ve uyarılarınız için teşekkürler motordan vazgeçilmiştir taşıması hafif 3.50 zodiac ile 2 kişi nadir 3 kişi oluyoruz botta önereceğiniz model varmıdır?
yine yeni yeniden 0 parsun diyorum ben aldım 8 hp hidea ve royal başlıklı konuda bulabilirsiniz.şiddetle tavsiye ediyorum şu günlerde 1 850 ye alabilirsiniz. bence kulak ardı etmeyin
Yazmışsınız , ''Zodiac'' diye botta marka bu veya ''Quik silver da düşünülebilir , motor ise ''Yamaha iki zamanlı en az 9.9 hp veya ''Honda , tabiy ki bunlar birinci sınıf öneriler , bir de , Çin malı bot ve motorlar var onlar da düşünülebilir Hocam.
1850tl fiyat yok valla orkadenizle resmen çingene pazarlığına girdim buna rağmen 1900tl den aşağıya indiremedim
8 hp stoklarında 3 tane kalmıştı zaten onları satmak içindi kdv indirimindende düştüler onu kaçırmış olabilirsiniz çünkü bana sürekli acela et 1 hafta içinde artıcak fiyatlar stokları doldurucaz yaza hazırlanıcaz demekteydi.
arada çok fazla bi mebla da yok zaten ama hiç olmazsa kargo parası olur oda var.walla abi ben 8 hp motorumu deneyemedim fırsatım olmadı botum olmadığı için aksilikler oldu aldık dedik botu 3 90 sonra dalavere girdi işin içine vazgeçtik şimdi 3 60 alıcam bakalım. ama orkadenizin ilgilenmesinden çok memnun kaldım bazı insanlar söylüyor yedek parça sıkıntısı varmı şöle mi böle mi diye bu başlık altında onada cevap veriyim resimde görmüş oldugunuz motor kapağını kilitlemek için tokam kendiliğinden kırık gelmişti aradım bana hemen katolog gönderdiler ve ordan seçtim gerekli parçası ertesi günde parça gelince aldıp kendim taktım. bu bahsettiğim en ufak bişey.bi sıkıntınız olmasın
işte zihniyet farkı....parsun un önceki distribütörü galatamarin benim motorun kırık çıkan kulağını 3 yılda yenileyemedi-ki teslimatı bizzat firmanın 2 ortağından biri yapmıştı vede kulağın en kısa zamanda yenileneceğine bizzat söz vermişti....ettiğim telefonlar 15 dolarlık kulağın fiyatını geçmiştir bizdede ne inat varmış ).... sonunda lanet olsun dedik bıraktık tabii peşini işte ödemesini alırken bir gün bile beklemeyen, (cari açıkla) çalışmayan (esnaf).... herneyse, şu anki bayiden alışveriş yapmamış olsamda ilgili olduklarını yapmış olduğum sohbetlerden anlayabildim; sanıyorum ileride alışverişlerimde olacak. herkesin önce kendisine, sonra yaptığı işe vede tabiki karşısındaki insana saygısı olursa inanın hiçbir sorun kalmaz....
ve ayrıca bu parça için hiç bir ücret ödemedim satıcı sadece ah abim keşke kargoya zabıt tuttursaymışşsın dedi walla okdr dikkatli incelemeyedim dedim sende haklısın canın saolsun dedi bukadar kibarlığa insan şaşırıo haliyle canın saolsun dedi ertesi günde elimdeydi.