öncelikle iyi avlar arkadaşlar. Ben de sizinle babamın yakadığı sazanları paylaşmak istedim. Balıklar 2 gün içerisinde Kırklareli'de yakalanmıştır. Avda küspeli dip oltası takımları kullanılmıstır. büyük olanı çıkarmakta bayağı zorluk çekilmiştir Avdan önce herhangi bir yemleme yapılmamıştır. Bu yüzden bu avda şans faktörü büyük rol oynamıştır. işte fotoğrafları:
kardeş balıklar çok güzelmiş.acaba bu sene oranın durumu nasıl bilgin varmı,hafta sonu balığa gidecez tafsiye edermisin orası nasıl büyükmü ankaraya kaç km bilgilendirirsen sevinirim.
Ellerinize sağlık çok güzel balıklar , bişi soracam size ben yaklaşık 10-12 seneden beri oraya gitmedim bizde 3 tane 3 ile 5 kg arası aynalı almıştık ,göletin içi hala otluk mu ben gittiğim zaman öleydi , iki gölet iç içe orada , çok güzel bir yerdir ,paylaşım için teşekkürler hemşerim ve ailemize hoş geldin
kusura bakma kırklarelini,kırıkkale diye okumuşum hızlı okumanın zararları yinede yolum düşerse gelirim.
tebrikler güzel trofeler. 2007 ağustos ayı diyorsun fakat balıklar iki gün içerisinde yakaladı diye yazmışsın????
ahmet arkadaşım haklı balıklar 2 günlük av içinde yakaldı büyük olan birinci gün. küçük olanlar 2. gün takıldı. Gölün dibi de hala yoğun yosunlu o bölgelerde av almak zor oluyor. dediğim gibi bizimkisi biraz da şanstı.
güzel balıklar paylaşım için teşekürler fakat aynalının derisi yüzülüyor ikinci resimde doğrumu ne gerek vardı pullu değilki aynalı lezzeti orda yinede zevk meselesi bilemiyorum