Yılbaşı gecesi bu ekip ne yapar? Tabiki balık kovalar ne yapacak. Yılın son gününde güzel bir ava daha imza attık. 2010 yılının ilk çinekopları tarafımdan galata köprüsünde havai fişekler patlatılırken yakalanmıştır. Hedef balık : Lifer Kamışlar : Lineaffe unicast,extreme cast,pt cast Makinalar : Okuma avenger Teknik : Galatada 3 lü mantarlı köprü takımı, boğazda ahı gitmiş vahı kalmış daiwa rapala. 2010 herkeze hayırlı uğurlu olsun. Mehmet & Kadem & Alparslan (C) 2009-2010
Kadem yeni yılın ilk balıkları hayırlı olsun bu güzel avlarının bereketli olarak devam etmesini dilerim afiyet olsun rastgele
Sevgili Kadem, Hiç böyle bir yılbaşı gecesi geçirmedim, umarım bir gün bende bu zevki yaşarım. Bereketli geçen avınız için tebrik ederim ve yeni yılda da avlarınızın devamını dilerim. Hoşçakal..
Tebrikler. İnsan yeni seneye girerken ne yaparsa, o sene hep öyle geçermiş. Bu demektirki bu sene sizin raporlarla dolu geçecek.
bravo yeni yılın ilk sarı kanatları 2010 da şansı ve bereket getirir...Ben bu gün çubuklu tarafına gittim sabah 06.30 gibi lodosa yenildim..yarım saat rapala attım hiç bir şey yoktu..çapari yaptım...ondada sıfır çektim...şanslı bir av olmuş seninki ...Bu arada bütün balık avındaki arkadaşların YENİ YILLARI HAYIRLI OLUR ...
Tebrikler yeni yıla balık tutarak girdiniz ya şimdi yıl boyunca da tutarsınız.İşi garantiye almışsınız tebrikler avlarınızın devamını dilerim.
kesin onlarda yılbaşını kutlamaya köprüye gelmişlerdir, hayırlı olsun afiyet olsun darısı tüm kalbi temiz balıkçı arkadaşlar
Tebrikler,2010 yılı balık açısından iyi geçeceğe benziyor.En azından sizin açınızdan.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,