Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında kıyasıya çekişmeye sahne olan 2010-2011 sezonunda süper lig şampiyonu Fenerbahçe oldu. Son dakikaya kadar şampiyonluk iddaa sını sürdüren Trabzonspor uda tebrik ediyoruz.
Canımı sıkkın daha da sıkmayın. Bu arkadaşı uyaracakmısınız ne yapacaksanız yapın yoksa geri bildirimim olur.
Sanırım gecen senede 3 - 4 dakikalıgına da olsa sampiyon olmuslardı yanlıs hatırlamıyorsam. hihi hihi İnsaallah ulkemizi, gerek FB, ve gerekse diger takımlarımız en iyi sekilde temsil ederek, gogsumuzu kabartırlar. Hepsine basarılar dilerim.
tebrikler ben bir gs li yim ama aykut kocaman adına sevindim sadece adam gibi adam çünkü , şenol hocamızda çok hak etti esasta şampiyonluğu ama sonuçta bir takım şampiyon oluyo her 2 takımada şampiyonlar liginde başarılar , gönüllerin şampiyonu trabzonnsporlu vatandaşlarımız canlarını sıkmasınlar şampiyon fenerbahçe oldu ama şampiyonluk sadece bir gündür yarın sabah yepyeni bi heyecan başlayacak 2011 2012 sezonuında tüm takımlara başarılar dilerim ultraaslan07 antalyam seneye şampiyooonnn
Ben çok eğlendim fenerbahçe şampiyon olunca. Adamlar sanki ilk kez şampiyon olmuş gibi sevindiler filan Çok güldüm çoook. Ama 5 sene üst üste yaşanan hezimetlerden sonra bu seneki iyi oyunlarıyla da haketmişlerdi. Umarım geçmiş senelerde yaşadıkları hezimetleri unutmazlar ve ağırbaşlılıkla kutlarlar. Gerçi böyle bir şey olması zor ama.
Bütün renkler güzeldir . hepsinin ayrı bir anlamı ve hikayesi vardır .. bence en güzel renk reyazdır..
ayıp etmiş arkadaş.. ama şu da var ben takımımla alakalı bir avatar kullandığım için uyarı mesajı aldım yasakmış forumda madem bu tarz konu açmakta yasak olsun haksızmıyım ?
Bir Fenerbahçeli olarak sevindim. Ama Türkiye'nin bir çok bölgesinde olduğu gibi, bir Konya'lı olarak Trabzonspor'un şampiyon olamamasına da üzüldüm. Gerçekten büyük emek verdiler. Herşeye rağmen Trabzonspor taraftarı da takımı ile gurur duymalı.
ufacik bir espriye, sevimli bir gondermeye bile tahammulumuz yok demekki.....yahu noluyoruz ortada hakaret yok asagilama yok.....ama tabiki herkesin tahammul esigi ayri olabilir, genede biraz daha hosgoru diyorum