Yapılacaksa planlanan bir etkinlik ve yer varmıdır.Bir balık tutma yarışması yapılabilirmi en büyük balık,en çok balık .....gibi kategorileri bulunan.
13 yaşımda babamın kendine aldığı 7,0 m tekneyle balık tutmaya başladım.Babamın yaptığı oltaları suya indirip aşağı yukarı yaparak çekiyordum ve balık geliyordu buda bana sıkıcı geldi.Hiçbir aksiyon yoktu bu işte 17 yaşımda bayram harçlıklarımı biriktirerek o zamanların en ideal yaklaşık 1 kiloya yakın gelen bir kamış aldım ve banax 250 makine ilk tuttuğum balık çubukludan aldığım istavrit balık tutmayı çok seviyorum.Siteye yeni üye oldum ve babasına bisiklet aldırmaya çalışan çocuklar gibi bir sağa bir sola koşup yerlerde ağlıyorum sürekli konu açıyorum birşeyler yapmak istiyorum site adminlerinden ve moderatörlerinden teşekkür ederim.Amacım daha çok balık tutan kişiyle tanışmak, sohbet etmek(yüzyüze) , onların av maceralarını dinlemek ve beraber herkesin birbiriyle fikir paylaşması 2009 da böyle bir etkinlik yapılmış daha önceki yıllardaa bu yl ne zaman yapılacak )))))))))))))))))
Emrah kardeşim merhaba Hakikaten çok içten duygularını Bizler ile paylaşmışsın. Tebrik ederim. Sitemizi düzenli olarak takip edersen zaman zaman organizasyonlar yapıyoruz.
2010 bitmedende bir organizasyon yapılsa çok güzel olmazmı.2009 a veda 2010 a merhaba gibi 2010 çok geç gibi geliyorda
mesela bir pazar sabahı çubuklu veya avrupa yakasında elverişli bir mekanda toplanıp balık tutsak hep beraber.
Sevgili Kardeşim , Tarkanın dediği gibi çok içten yazmışsın .İllaki Org.yapılacak ama ne zaman olur bilmem ...Ama senin org.beklemene gerek de yok aslında özellikle arkadaşlarımız hafta sonlarında küçük gruplar halinde av yapıyorlar...Buralarda hem çok güzel muhabbetler olur hem de bazen çok güzel balıklar tutulur ...Özellikle perşembe cuma günleri siteyi dikkatli takip et ...