Merhaba saygi deger BalikAvi dostlarim. Uzun zamandir ava cikamadigimizdan bu ara tatili baska turlu degerlendireyim dedim. Ve elimden geldigi kadar 2010'a ait olan bazi avlarimdan olan baliklarin videosunu hazirladim. Kendi capimda biseyler yaptim umarim begenirsiniz. Iyi seyirler arkadaslar. http://www.youtube.com/watch?v=X5ATwjejE4s
kişisel baş yapıt buna denir...yavrularda tam yavru...amao sudak yok mu o sudak dünyalara bedel...içim gitti görünce...müzik zaten tam oturmuş... gürbüz ağabey ellerine sağlık...keyifle izlediğim bir video oldu...sağolasın...
Vayyy, dostum süpper olmuş bu. Müzik de harika oturmuş. Ben bu müziği de bir yerden hatırlar gibiyim ayrıca..
güzel paylaşım vay beee tuttuğum sudakları hatırladım kıymetini bilemiyoruz şimdi yoklar 2-3-4 kg.gelenlerini tutuyordum şimdi bulsam müzeye koycam
Maşşallah pek bi yavrularmış güzel bir tanıtım video su olmuş sanırım site üyeliğinde tanışma kısmına,ufak bir genel yazı ardından bu video herşeyi açıklar Tebrik ederim
Valla abi ellerine sağlık. Çok güzel yavrular. Herkese böyle yavrular gelse. Video daha devam edecek zannettim. Hepsi birbirinden güzeller.
Tesekkur ederim begendiginize sevindim. Muzik karayib korsanlari filminin muzigi Turgay bunlarla avunuyoruz simdilik neydek Burda 1 ay kaldi sonra sezonu 3 ayligina kapiyoruz. Bu kapanis suresinden sonra insallah yine gecen senininkiler gibi cikar sizlerle paylasirim. Umarim senin icinde bu sezon bol sudaklar cikar dostum. Kendimi tanitmama daha gerek varmi Ali Tesekkur ederim guzel kardesim,daha guzel yavrular senin oltana gelsin.
Gurbuz Abi cok guzel bir paylasim olmus Muzikte epey gerilimli Daha daha iyilerine rastgele insallah Abicim
Burda 1 ay kaldi sonra sezonu 3 ayligina kapiyoruz. Bu kapanis suresinden sonra insallah yine gecen senininkiler gibi cikar sizlerle paylasirim. Umarim senin icinde bu sezon bol sudaklar cikar dostum. Keşke ama buralarda kalmadı adamlar artık 17 göz ağla tutuyor çay kaşığı kadarken büyümüyor ki yakalayalım büyüyemiyorda üreyemiyorda maalesef umarım misinalarımı kesen sudaklar sana rast gelir