Kız arkadaşım, ailem gitme yorulursun akşam rahat edemezsin o yorgunlukla demelerine rağmen yine dayanamadım ve yağmurun kesmesiyle soluğu avlakta aldım Hatta gariptir çok güzel geçeceğine dair bir heyecan kapladı içimi ve uyku tutmadı Yani sıfır uykuyla sabah 7 buçukta evden çıktım. Çantam her zamanki gibi geceden hazırdı. 1,5 saat yol sonucu meraya vardım. Takımı hazırladım ve suyla buluştum. Bir çektim ki full. Bir daha çektim yine full. Bir daha, bir daha derken av bir güzel geçmeye başladı ki akşam umrumda değil Ben böyle av görmedim, balık hiç mi kesilmez ya Balık ta çıktıkça mola vermek aklıma gelmiyor. Çok acayiptir akşama kadar da bir tane bile balıkçı teknesi, gırgır felan görmedim. Neyse derken ya dedim saat kaç? Bir baktım ki saat olmuş 5.30 Yani uzun lafın kısası; Sıfır uyku, 1,5 saat gidiş, 2 saat dönüş, sıfır mola = 4 kg istavrit Fotoğraf çekilemedim orda o heyecanla Ama balıkların fotoğrafını çeker yollarım Birazdan kız arkadaşım gelicek fırça atıcak şimdilik benden bu kadar İşte fotolar Komşuya ayırırken
balık bu uyutmaz adamı... bu arada avınız esnasında olumsuz etki yaratacak bir husus olmamasına bende mutlu oldum... yeni yılınız kutlu olsun afiyet bal şeker olsun...
tebrikler güzel av olmuş gerçekten . bende geçen sene kurban bayramı arifesinde 2 arkadaş 8 kg balık yakalamıştık. sabah 7 den öğlen 2 ye kadar sürmüştü hiç boş çekmedik ahh ahh ne günlerdi kıyıdan av yapmayı özledim ya
Çok teşekkürler. Yok ben esasında o taş fırın denilen çeşitlerdenim ama kız arkadaşım da aynı ben Öyle olunca bi yandan o bi yandan ben yiyiyoruz birbirimizi Evet abi mera baya uzakta ama çok rahat oluyorum orda. Ne biliim içime siniyo Benimde aynı hiç boş yoktu. 15 lik çapari taksam daha da artardı bu limit ama 10 lu taktım Biraz da denizde kalsın
erdinç bey mera anadolu kavağı rapor sahibi kızmaz umarım bu aralar gerçekten güzel av vermekte çapariler fuul.
Estağfurullah ama böyle şeyleri özelden konuşmakta yarar var. Başka arkadaşların meraları konusunda en azından bu konuda hasssasiyet gösterirseniz avlaklarımızı tehlikeye atmamış olursunuz. Zira bu konuyu üye olmayanlarda görebilir. Ve kimin amatör kimin ticarretçi olduğunu bilemeyiz. Anlayışınız için teşekkürler.
gittiğin yola değmiş görünüyor.. sanırım birazda maden yatağı gibi bir avlak bulmuşsun, insana keyif veriyor.. devamlı dolu çek..