arkadaşlar boat showda çektiğim fotoğraflar aşağıdaki linkten görebilirsiniz bu birinci bölümü diğerlerinide ekleyecem siteye yüklemek zzor oluyor topluca yüklemek için bir program bulursam burayada eklerim fotoğraflar istediğim gibi olmadı çünkü ortam elverişli değildi elimden bu kadar geldi http://www.facebook.com/album.php?id=1204943910&aid=2109744
eriş harikasın...ellerin dert görmesin...keyifle baktım resimlere...boat showa gittim geldim sayende...bu arada tekne alana araba hediye kampanyası gerçekten güzelmiş... tekrardan teşekkürler...ellerine sağlık...
En çok görmek istediğim fuarlardan biriydi. Maalesef bu yıl da işler dolayısıyla gidemiyorum. İnşallah seneye kaçırmak istemiyorum. Harika tekneler, müthiş motorlar gördük. Belki emeklilikte bize de ufak birtanesi nasip olur. Bu aralar şişme bot almayı düşünüyordum gerçi ışıldayan yıldızlar altında botlarla belki ilgilenmemişsinizdir ama gözlemleriniz var mıydı? Fiyat / Performans olarak önerebilecekleriniz var mı?
bende şişme botları bayağı bir seviyorum fuarda marintek firmasının northstar bayağı güzel modelleri var west marine de bakın isterseniz
Northstar'a şimdi bakıyorum. Ben görmeden dokunmadan Cais'leri beğenmiştim, Alamatra standında Cais fotoğraflarınız da vardı. Onları inceleyebildiniz mi?
inceledim ama northstar benim daha bi hoşuma gitti bu arada botlar hakkında pek bir bilgim yok onuda belirteyim
siteye yüklemek isterdim ama 231 tane bayağı uğraştıracak uğraşması sorun değil ama topluca yüklemeyi bilmiyorum
bir yerlerde okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum, resimler facebook'ta olsa bile üye olmayanlar görebiliyorlarmış, ama ne kadar doğru,nasıl yapılır hiçbir bilgim yok
bir program buldum topluca yükleme ile ilgili pazartesi ne kadar hepsini bir şekilde siteye yükleyecem
Fiyatlar nasıl acaba ? West marine kartal çalışanlarının iş bilmezliğinden yalan söylemesinden geçen sene niyetlendiğim hattaa kaporasını verdiğim Bot ve motorun ellerinde olmaması sebebi ilen memlekete elim boş döndüm. örneğin west marine dükkan fiyatı ilen fuar fiyatı arasında fark varmı..
fiyatları hakkında pek bir bilgim yok ama genelde fuara özel %20 civarı indirim yapıyorlar pek bir fiyat sormadım sadece ilgilendiğim 5m altı fiber tekneler için fiyat sordum onlarda ortalama hemen hemen aynı fiyat aralığında
Çok teşekkürler. Daha ne olsun: Gitmeden ne ölçüde gitmiş kadar olunabiliyorsa, biz de o ölçüde gitmiş kadar olduk. Gönlünüzdeki gibi bir tekneniz olsun, kazasız belasız sefasını sürün diyorum..
Birazdan fuarda buluşacağız senle Ali Kaptaaaaaaannn!!! Gerçekten insanın çocukluğunda oynadığı o küçük gemi oyuncaklarının içinde yer alan büyük hülyaların beden bulmuş hali gibi, muhteşemler.. Bazısına bakınca sanki siyah beyaz filmlerde Ayhan IŞIK'ın boğazda kullandığı tekneler gibi yakın geliyor insana. Denizden uzak yaşayan benim içinse bile içine en süslü rüyalarımı doldurup yol alacağım türden orjinal oyuncaklar bunlar.. Paylaşım için saolun, elinize sağlık..
Muhteşem bir fuardı. Muhteşem yatlar, tekneler vardı hepsi birbirinden güzeldi. Fotoğraflar da bütün Boat Show ortamını yansıtmış. Davetiyeler ve fotoğraflar için tekrar teşekkürler. Emeğinize sağlık.