2011 de düzenlenecek istanbul boat show'a ücretsiz davetiye talep etmeniz için, http://www.alamatra.com.tr/site/davetiye4.php
İmkanı olan bir arkadaşımız aslında gidip bol bol fotoğraf ve Video çekip Bizlerle paylaşsa ne güzel olur. Bileti Oraya gittiğinizde elden alıyorsunuz. Başvuru sonrası şunlar yazıyor : "Davetiye talebiniz bize ulaştı. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Boat Show Fuar öncesi size mail ile detaylı bilgi vereceğiz. Davetiyeleriniz, Fuar günleri girişte size teslim edilecektir. Saygılarımızla..." Teşekkürler Taylan. Selamlar.
ben talep etmek için tıkladım fakat bi hata var galiba linkte google da ara demekte ilgilenirseniz sevinirim.
Vallahi cok iyi soyledin Tarkan Abi Bende tekneye yat'a bayilirim.Soyle birisi bol bol fotolar ceksede gorsek de sonra duaci olsak o kisiye Rastgele...
siteden evet geçmiş yıllarda arkadaşlar çok güzel resimler çekip açıklamalarda bulunmuşlardı..sağolsunlar.. biz yine bekliyoruz...emeği geçenler sağolsunlar.aslında çok pahalı teknelerin yerine bütçemize uygun bot ve fiberleri çekerseniz çok memnun oluruz...
Davetiye Arkadaslar ben davetiyeyi dolduruyorum fakat yollayinca bana cevap gelmiyor ve baska bir siteye yonlendiriliyorum acaba iyi bir bilgisi olan varmi yarin o fuara gitmem gerrekiyor lutfen acele edin simdiden tesekkurler...
Arkadaslar hadi lutfen yardim edin yrn o fuara gitmem gerekiyor lutfen bana bildiginiz site varsa soyleyin simdiden cok tesekkurler...
Merhaba davetiye ararken sitenizi gördüm fakat link çalışmıyor... Davetiye bulabileceğim biri ya da herhangi bir link var mı ? Beni bilgilendirseniz çok mutlu olurum.
Çook ama çok teşekkür ederim inanın çok mutlu oldum. Size özel mesajla ulaşamıyorum ama mesajınızı aldım. Mesaj atımı yeni üyeler için kapalıymuş. Size ulaşabileceğim bir mail varsa mesajla yazarsanız sevinirim.