Merhaba arkadaşlar kumburgaz silivri arası lüfer ve zargana durumunu burada haberleşelim lütfen.. Ağustos başlarında bi lüfer sürüsü geçti sanırım 3-4 gün boyunca herkes lüfer aldı. şimdilerde ise zargana var ama lüfer yok sanırım.
Evet ambarlıdada 1-2 gün alanlar olmuş ama daha sonra bişey duymadım.Heyecanla beklemedeyiz Bayram tatilinde hemen hergün balıkta olucam temmuz ortasından beri balığa gittiğim zaman akşam 1-2 saat atarım lüfere ama bu sene alamadım daha.Başlasada artık uykusuz geceler başlasa.
bizde selimpasa cıvarında bı kac tane lufer aldık o donemde ancak sonra kestı.zarganalar kıyıya yanasmaya basladı umarım yakın zamanda luferde baslar eger bu cevrede lufer almaya baslarsanız haberımız olsun
Selimpaşada hala lüfer yok haftasonu selimpaşa'da lüfer denedim. hala bişi yok.. kumburgaz ve silivri bölgesini ise bilmiyorum.