2011 Kumburgaz-selimpaşa-silivri Lüfer Ve Zargana Durumu

Yaş
45
Şehir
istanbul
Favori Kamış
uzun olta
En iyi avı
lüfer-palamut
İsim
murat
Merhaba arkadaşlar kumburgaz silivri arası lüfer ve zargana durumunu burada haberleşelim lütfen.. Ağustos başlarında bi lüfer sürüsü geçti sanırım 3-4 gün boyunca herkes lüfer aldı. şimdilerde ise zargana var ama lüfer yok sanırım.
 
Evet ambarlıdada 1-2 gün alanlar olmuş ama daha sonra bişey duymadım.Heyecanla beklemedeyiz Bayram tatilinde hemen hergün balıkta olucam temmuz ortasından beri balığa gittiğim zaman akşam 1-2 saat atarım lüfere ama bu sene alamadım daha.Başlasada artık uykusuz geceler başlasa.:D
 
bizde selimpasa cıvarında bı kac tane lufer aldık o donemde ancak sonra kestı.zarganalar kıyıya yanasmaya basladı umarım yakın zamanda luferde baslar eger bu cevrede lufer almaya baslarsanız haberımız olsun :)
 
Selimpaşada hala lüfer yok

haftasonu selimpaşa'da lüfer denedim. hala bişi yok.. kumburgaz ve silivri bölgesini ise bilmiyorum.
 
Back
Yukarı