Bu soğuk kış günlerinde pekde balığa gidememekten ne yapacağımızı şaşırmış haldeyiz. 2011 aralık ayının sonunda yaptığımız levrek avımızdan iki poz resmi yayınlayayım istedim. Balığı son yolculuğuna uğurlamak üzere derin dondurucudan çıkarttığımda resimlemiştim. Yem : Kaynatılmış Mamun. ( mecburiyetten ) Takım : 100 gr. gezer kuşun ve tek köstek.
ilk tebrik benden gelsin güzel balıkmış abi bende bu levrek işine bi el atacağım bu balığın hastalığı bir başka olsa gerek tekrar tebrik eder devamını dilerim rastgele
Abi tebrikler, sanırım bu balığın raporunu yazmıştın veya bahsetmiştin. Ben öyle hatırlıyorum ama belki yanılıyorumdur. Kusura bakma ama 2011'in son levreğini ben yakaladım. Yılbaşına yarım saat kala. (23:30 da) Levrek güzelmiş ama Boyu posu tam yerinde. Afiyet olsun...
abi dondurulur mu bu güzelim levro? taze taze yılbaşında yemek varken) Şaka bir yana elinize sağlık..
TEBRİK EDERİM BÜLENT ABİ...BU SOĞUK HAVALARDA BALIĞA GİDEMEMEKTEN, NEREDEYSE BALIKÇILIĞI UNUTACAĞIZ.DERSİNE ÇALIŞAN SINIFI GEÇER.BU SOĞUKTA DERSİNİZE ÇALIŞIP,LEVREĞİ YALAMIŞSINIZ.DAHA SONRAKİ AVLARINIZDA EXTRA EXTRA TROFE LEVREKLER YAKALARSINIZ İNŞAALLAH...BU ARADA HANGİ TAKIMLA (İĞNE,MİSİNA VS.) SAAT KAÇ GİBİ AVLANDIĞINIZI YOLLARSANIZ, ÇOK ÇOK MEMNUN OLURUM.UNUTULMAMALIDIR Kİ BİLGİLER PAYLAŞILDIKÇA GÜZELDİRLER.BURSADAN,KOCAELİ-İZMİT'Lİ BÜLENT ABİME KUCAK DOLUSU SELAMLAR...
Ercan kardeşim öncelikle güzel yorumlarına teşekkür ediyorum. Balığı gece saat 01 sularında yakaladım. avımızın üçüncü yada dördüncü günüydü yani mamunlarımız kullanılamaz hale geldi, yani öldüler. Havanın kötü olmasından sebep yemde temin edemedik. Yemsizlik moralimizi oldukça bozmuştu son çare olarak mamunları bir tencerede kaynatmak ve ava bu şekilde devam etmek geldi. av arkadaşımıda ikna ettim ve yaklaşık olarak 10 dakika ölü mamunları kaynattım. Hepsi nar gibi kızardılar ve sertleştiler. işte o gece bu balığı bu kaynamış mamunla yakaladım. İyide oldu tecrübe ettik. Bu yeme başka balıklarda ilgi gösterdi. Yani mamunlar ölmeye yakın bu sistem uygulanırsa sonuç verecektir. Heleki tekneden çok daha verimli olacağını düşünüyorum. Kullandığım misine 0.35 fc bir misine. İğne mustad 496 1/0 hepsi bu. ,
Kadircim sağolasın. Valla dediğin gibi biraz beklettik kardeşi, ama bu yinede iyi sayılır bazen 7-8 aylık oluyorlar ama yinede ucu ucuna hallediyorum. Kadir raporlarını okuyorum kamera nasıl iyi iş görüyormu. Bende almayı düşünüyorum ilk fırsatta. Nereden aldığını ve kaça mal olduğunu bana mail atarmısın. Selamlar.
Bende artan mamunları kaynatıp kullanmaktayım sevgili Bülent .Fena çalışmıyorlar. Balığın güzelmiş,tebrik ederim. Sevgimle kal
Vedat abi teşekkür ederim. Hani bir laf vardır ( Sen yokluk nedir bilirmisin. ) diye. İşte yoklukta çare buydu. sivriceden güzel av haberlerini bekliyorum, biliyorumki babayiğit balıkları yakalamak senin işin. Selamlar
Ergün teşekkür ederim, eğerki istersen ve uğraşırsan çok daha güzellerini yakalarsın. Hayal et, yeter.