Yer. Galata Yem.Hamsi Saat. 18.00 24.00 Dün iş çıkışı kardeşimle beraber köprüde tuttuğumuz 48 parça çinekoplarla 2011 e veda ettik herkeze mutlu sağlıklı bol balıklı yıllar.
Teşekkür ederim Hikmet kardeşim daha iyileri senin olsun. mutlu seneler. bu ara geri sayımı burda yapıp balıkavı.net te gırecem yenı yıla
Brao tebrikler. Ben çinekop sezonu bitti sanıyordum bei yanılttınız. Mesela şimdi yarın gitsem tutabilir miyim bu canavarlardan? birde köprünün hangi tarafında tuttunuz tam olarak?
bu balıklar hıc yabancı gelmıyor emın) sankı yakından gormuslugum var bende 2 tane tuttum sızden sonra durmadım balık kesmıstı eve dondm
yakından gördün tabi iyi ya kısmet bır dahakine senle daha guzel av yapcaz bı denk gelmedı ya. neyse baska zaman guray tesekkur ederım . hep beraber inşallah
tebrikler güzel av olmuş, bu aralar hiçboş geçmiyorsunuz, 2012 yılındada devamını dilerim, afiyet olsun.
Çanakkale'ye neden gelemedikleri anlaşıldı. Ama biz de özeniyoruz.İstanbul'dan bize doğru da salın gelsin biraz.Emeğinize sağlık.)