Antalya belekte 3 güne yakın çok şidetli yağmur yağdı, bir çok alanı su bastı. dün hem iş yerinde hemde eve gelirken ayak bileklerime kadar su içinde kaldım ve eve geldiğimde affedersiniz ama donuma kadar ıslanmıştım öğleden sonra kalktığımda yağmurun yerini güneş almış ama dışarıdaki su göletleri duruyordu, eeee balıkçı oluncada o su birikintisini görünce ne gelir aklına? bende espiri olsun diye oltayı pençereden çıkardım ve resimdeki gördüğünüz manzara çıktı ortaya Bakarsınız belki bir levrek denk gelir reeling Rapor bahane hem biraz güldüreyim sizleri dedim hemde tüm forum arkadaşların yeni yılını kutlamak istedim. ALTIN RENKLİ BOŞ KUTU Bir süre önce bir arkadaşım, üç yaşındaki kızını, bir rulo altın renkli kaplama kağıdını ziyan ettiği için cezalandırmıştı. Durumları iyi değildi ve kızının, kâğıtları ağacın altına koyacağı bir kutuyu süslemeye harcaması onu çok sinirlendirmişti. Buna rağmen küçük kız, ertesi sabah hediyeyi babasına getirdi ve "Bu senin için babacığım." dedi. Arkadaşım, gösterdiği tepki için kendini suçlu hissetti ama kutunun boş olduğunu görünce için için sinirlenmekten de kendini alamadı. Kızına bağırdı: "Birine bir hediye verdiğin zaman içinin dolu olması gerektiğini bilmiyor musun?”. Küçük kız babasına yaşlı gözlerle baktı ve şöyle dedi: "Ama babacığım, kutu boş değil ki. Ben kutunun içine öpücüklerimi üflemiştim. Hepsi senin için babacığım." Babanın içi paramparça olmuştu; kızını kucakladı ve onu affetmesi için yalvardı. Arkadaşım, bu altın renkli kutuyu yatağının baş ucunda yıllarca sakladığını anlattı bana. Ne zaman cesaretini kaybetse, kutunun içinden hayali bir öpücük çıkarıyor ve onu oraya koyan çocuğunun sevgisini hatırlıyordu. Gerçek anlamda bakmak gerekirse, hepimiz, arkadaşlarımız ve ailelerimiz tarafından bize sunulan, karşılıksız sevgi ve öpücüklerle dolu altın renkli kutulara sahibiz. Dünyada sahip olabileceğimiz daha değerli bir şey olamaz. Hayata iyi bakın. Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...
Tebrikler Salih, 4.5 kilo levreği görüpte atlayan sazanlardan biride benim ama çok zekice ve güzel bir anlatım olmuş, teşekkürler:thumb:
tek tek deniyorum zatten yağmurun gitmesi ile su çekilmeye başladı acele etmek lazım reeling hele bir takılsın yukarı çekmeye gerek yok ben inerim aşağı, kıyamam levreğime o kadar yol için yormam