2012 İlk Levreğim

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında segmen tarafından paylaşıldı.

1. segmen

segmen selo

selam arkadaşlar, bugun hafta tatilim di ve bu günümü at çek yaparak degerlendirmeyi planladım ve ögleden sonra limana gittim ve oradan tekneyle çıkmaya karar verdim ve tekneme de su dolmuştu öncelikle teknenin suyunu boşaltım temizligi ni yaptıktan sonra denize açıldım liman çıkışında sırtı sahtelerini suya bıraktım ve bunlarla birkaç tur attım ama bir şey alamadım aslın da hava şartlarıda kötüye gitmeye başlamıştı ve ve tekneyi bir kayalık bölgeye yanaştırdım ve kayalıklara çıktım ve buradan spın takımı hazırladım ve levrek avcısı rever2 sea sahtemi taktım ve çalımaya başladım neredeyse artık yorgunluktan vaz geçmek üzere idim havada kararma ya başlamıştı tam bu sırada kamışın birden gerildigini hissetim tam olarak ne oldugunu anlamaya çalışırken sert bir kafa darbesi hissetim oltanın ucun da ve o an anladımki bir levrek var oltada biraz kalama verdikten sonra yavaş yavaş çekmeye başladım ve aynı zamanda da misina gezmeyede başladı kepçede yanımda yoktu ve biraz teditgindim kara ya almak konusun da ama allahtan çok inatçı çıkmadı ve karaya almayı başardım yavruyu tam 35 cm ve 650 gr bir levrekti günün yorgunlugu gitmişti ve tekrar heyacan gelmişti avlaga ama çok uzun sürmeden bir buruk acı ile karşılaştım kullandıgım sahte oltanın ucundan fırladı giitti ve bu durum canımı çok sıktı ve toparlanıp eve döndüm

2. i_levent

i_levent İlhami Levent

En İyi Avı:
    1,5 kg karakulak (minekop)
    tebrikler güzel av olmuş, daha iyileri nasip olur inşallah... o sahtenin kamışın ucundan fırlayıp gitmesini iyi bilirim, geçenlerde benim rover2sea g15r aynı akibete uğradı suyun üzerinde izledim öylece, kalitesiz misina kurbanı olduk, çok can sıkıcı bi durum, resimdeki ha16r den bende de var ama henüz bi icraatı olmadı, bakalım, sabırla bekliyoruz...

3. Kadir Altuntaş

Kadir Altuntaş Kadir

Favori Kamış:
    Kullandığım Kamış Captain Camelon 1500
    Favori Makine:
    SILSTAR
    En İyi Avı:
    Kıbrıs Takımla 250 gr'lık Kefal,Zıpkınla 55cm Deniz Turnası
    :) Mücadelenin sonunda başarı,Tebrikler,sahte konusunda geçmiş olsun,en azından Levrek teselli olur..

Tekrar Rastgele...

4. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    tebrikler afiyet olsun, başka bir konuda levrekte havyar çıkmış sizin balıkta böyle birşey varmıydı.

5. sando

sando Salih

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA 10-40 gr ATARLI 240cm SPİN KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR 30 MAKİNE
    tebrikler, afiyet olsun