2012 levrek avım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında segmen tarafından paylaşıldı.

1. segmen

segmen selo

selam arkadaşlar, bugun hafta tatilim di ve bu günümü at çek yaparak degerlendirmeyi planladım ve ögleden sonra limana gittim ve oradan tekneyle çıkmaya karar verdim ve tekneme de su dolmuştu öncelikle teknenin suyunu boşaltım temizligi ni yaptıktan sonra denize açıldım liman çıkışında sırtı sahtelerini suya bıraktım ve bunlarla birkaç tur attım ama bir şey alamadım aslın da hava şartlarıda kötüye gitmeye başlamıştı ve ve tekneyi bir kayalık bölgeye yanaştırdım ve kayalıklara çıktım ve buradan spın takımı hazırladım ve levrek avcısı rever2 sea sahtemi taktım ve çalımaya başladım neredeyse artık yorgunluktan vaz geçmek üzere idim havada kararma ya başlamıştı tam bu sırada kamışın birden gerildigini hissetim tam olarak ne oldugunu anlamaya çalışırken sert bir kafa darbesi hissetim oltanın ucun da ve o an anladımki bir levrek var oltada biraz kalama verdikten sonra yavaş yavaş çekmeye başladım ve aynı zamanda da misina gezmeyede başladı kepçede yanımda yoktu ve biraz teditgindim kara ya almak konusun da ama allahtan çok inatçı çıkmadı ve karaya almayı başardım yavruyu tam 35 cm ve 650 gr bir levrekti günün yorgunlugu gitmişti ve tekrar heyacan gelmişti avlaga ama çok uzun sürmeden bir buruk acı ile karşılaştım kullandıgım sahte oltanın ucundan fırladı giitti ve bu durum canımı çok sıktı ve toparlanıp eve döndüm

2. asker1000

asker1000 YUSUF KOCAASLAN

En İyi Avı:
    Mersin baligi 96cm 4kg
    Canin sagolsun be Selo, umarim levregin tadi sahteyi unutturmustur reeling

güzel anlatmissin, birde levregin resmi olsaymis, birdakine insaallah hooked

iyi avlar sana.

3. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    sağlık olsun sahte kaybetmek malesef atçek evının vazgeçilmezi ya takılıyor yada atış anında kasılarak kopuyor hiç balık almadan sahteleri denize hediye ettiğimizde çok oldu şanslısın yinede tebrikler

4. gokansacakli

gokansacakli Gökhan

Favori Kamış:
    Okuma V system 240cm, Okuma Similan 20-30 lbs jig kamışı.
    Favori Makine:
    Okuma Trio 30S, Okuma Avenger Av-45
    En İyi Avı:
    :(
    (selam arkadaşlar, bugun hafta tatilim di ve bu günümü at çek yaparak degerlendirmeyi planladım ve ögleden sonra limana gittim ve oradan tekneyle çıkmaya karar verdim ve tekneme de su dolmuştu öncelikle teknenin suyunu boşaltım temizligi ni yaptıktan sonra denize açıldım liman çıkışında sırtı sahtelerini suya bıraktım ve bunlarla birkaç tur attım ama bir şey alamadım aslın da hava şartlarıda kötüye gitmeye başlamıştı ve ve tekneyi bir kayalık bölgeye yanaştırdım ve kayalıklara çıktım ve buradan spın takımı hazırladım ve levrek avcısı rever2 sea sahtemi taktım ve çalımaya başladım neredeyse artık yorgunluktan vaz geçmek üzere idim havada kararma ya başlamıştı tam bu sırada kamışın birden gerildigini hissetim tam olarak ne oldugunu anlamaya çalışırken sert bir kafa darbesi hissetim oltanın ucun da ve o an anladımki bir levrek var oltada biraz kalama verdikten sonra yavaş yavaş çekmeye başladım ve aynı zamanda da misina gezmeyede başladı kepçede yanımda yoktu ve biraz teditgindim kara ya almak konusun da ama allahtan çok inatçı çıkmadı ve karaya almayı başardım yavruyu tam 35 cm ve 650 gr bir levrekti günün yorgunlugu gitmişti ve tekrar heyacan gelmişti avlaga ama çok uzun sürmeden bir buruk acı ile karşılaştım kullandıgım sahte oltanın ucundan fırladı giitti ve bu durum canımı çok sıktı ve toparlanıp eve döndüm)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

5. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Tebrikler Gökhan afiyet olsun.

6. segmen

segmen selo

arkadaşlar bu güzel levrek benim raporumda bahsi geçen levrek ben resim işini yapamadığım için Gökhan Kardeşim benim yerime resmi ekledi.