Sıcak yaz günlerinde şu güzellikleri ekliyimde kendimize gelelim. Resimlerdeki balıklar sadece çok hoşuma gittiği için resimledim Ben tutmadım. Sonuçta ortak sevdamız..... Balıklarda balık maaşallah.. Bu sene kışın çok olması ile beraber güzelim balıkların dahada verimli olacağı kanaatindeyim. Resimler 2012 günceldir.. (Darlanma başlamasın lütfen.) Denizde tutmayı bıraktım artık akvuryuma zargana salacağım Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Nefis balıklar, insanı nasıl da av yapmaya motive ediyor. Akvaryumda nasıl yaşatıyorlar onları şaşırdım. Akvaryum seninse detay vermen güzel olur abi. Mevsiminde bolca tutarsın inşaallah, rastgelsin...
Ali abi çok harika haberler bunlar. Geçen sene ilk lüferleri Ekim'de almıştın bu sene daha Ağustos demeden yakalanmışlar. Marmara işi mi yoksa Karadeniz mi bunlar?
Ustadim Alico, Bunlari bu mevsimde nerde yakaliyorlarmis.Bana bir zamanlar Yenikoyde Vapur rihtiminin yanindaki balikcinin akvaryumunu hatirlatti... Guzellikler icin tesekkur ederim...
Sevgili Aliço kardeşim ohhh sesini duyduk, balıklarını gördük, inşallah her zaman olduğu gibi güzel av raporlarını bekliyoruz. Selamlar, sevgiler hoşça kal.
paylaşım için teşekkürler, iştahımız kabardı. ramazanınız mübarek olsun. allahc.c tuttuğunuz oruçları ve dualarınızı kabul ettin.
Alico benimde balıkçıların havuzlarındaki balıkları izlediğim zamanlarım olmuştu hakikatten güzel görüntüler sağolasın
Sevgili Hüseyin Abi , Bende lüferler gibiyim kayboluyorum bir ara sonra yeniden çıkıyorum işte ... Ama seni ve güzel yazılarını hep takip ediyorum , Sevgilerimle
Aslanim arayi acma arada bir izini gorelim...Halini vaktini soralim. Kendine iyi bak... Bu Alicoyu bir bilen sensin... Turkiye ye gelince ardina casus takacam..Ve Aliconun ilk fotolarini ele gecirecem... Ne plan ama dimi... Ikinize de sevgi ve saygilarimi sunuyorum... Sonbahara bir sey kalmadi,sizin raporlar yavas yavas damlamaya baslar diye dusunuyorum... Rastgelsin...
En son siteye ne zaman girdiğimi dahi hatırlamıyorum. Şimdi açar açmaz lüferlerin göbeğine düş. Nasıl darlanmıyacağız şimdi. Abi tuttuklarının da haberini bekliyoruz. Burda yoksam bile duyarım.