Merhaba balık sevdalıları yoğunluktan dolayı bayadır rapor paylaşamıyordum. Bu sene çok erken başladık dişli denemelerine ağustos gibi Şile de sonra karaburun boğaz vs derken çok efor harcadım. Sonunda dişliler gosterdi kendilerini bende fırsat bulmuşken rapor koyayım dedim. Önümüzde uzun bi tatil var Herkeze bol balıklı mutlu bir bayram tatili diliyorum. Mera. Marmara avrupa kıyıları Yem:Taze istavrit Takım. Wmc 4 numara iğne Okuma shotai 0,26 misina Saat: 20.00 24.00
Balıkların boyu kovdan taşmış Emin, daha büyük kova kullanmalısın hihi Tebrik ederim, senin raporların başladıysa şenlik başlamış demektir :thumb:
Tesekkur ederim 1000 olmaz belki ama bi 500 *** lufer peşindeyim bu sene biraz buyuk balık kovalıyorum kısmet artık bakalım
çok iiii dün akşam 20.00 /22.00 aralarında arnavutköy sahilde çok iyi idi 25 adet çinekop aldım inanın çok özlemişim inşallah daha iyi geçer bu sene demrsparkle
Tesekkur ederim.Abi valla şenlik başlamış maşallah dun gozlerimle gordum.Heryerden rapor gelmeye başlar artık.bide tatilde var onumuzde gelsin balıklar abi boy boy kova varda çantaya sığdıramıyom